Erkély tető készítés

Erkély tető készítés

Erkély tető készítés, beszerelés teraszra is. Terasz és erkély tető kedvező áron ISO minősítéssel. Az erkélyek a házak dekoratív, hasznos, de meglehetősen védtelen részei. A beverő eső és az olvadó hó nemcsak koszt okoz, de az erkélyre, és a házfalba bejutva statikai és egészségügyi problémákat is okozhat. Egy jól megválasztott tető az erkély fölé, nemcsak szép, de hasznos is.

Az erkély tető, de különösen a polikarbonát előtető úgy védi erkélyét, hogy a bejutó fényt nem korlátozza. Ám amennyiben pont árnyékolni szeretne erkély tető által, a különböző (bronz, opál, stb.) színű polikarbonát fedésekkel egyszerűen megoldható ez is.

A védtelen erkélyek problémájáról leginkább a tömbházak legfelső szinti lakói tudnak a legtöbbet. Nekik egy elő tető készítés nyújthatja a legjobb megoldást. Viszont ennek az elő tetőnek sok követelménynek kell megfelelnie!

erkely-teto-keszites

Legyen könnyen szállítható

Fontos, hogy az erkély tető készítés a helyszínen szerelhető legyen, viszonylag kis, szűk helyen is. Látványvilágban feleljen meg a kor elvárásainak, de nem üthet el a ház összképétől. Könnyű szerkezetű legyen, ezáltal is megkönnyítve a nagy magasságban végzett munkát.

Könnyű súly, egyszerű, gyors szerelés!

Ez a kulcsa egy korszerű elő tetőnek, mely erkély tető is egyben. Azonban nem csak azoknak tudunk megoldást nyújtani, akik fedetlen erkélyüket akarják elő tetővel fedni. A tömbépületek alsóbb szinti lakóinak szintén szüksége lehet egy keskenyebb elő tetőre az erkély fölé, mert bár a felső erkély véd a függőleges irányú csapadéktól, de nem véd a beeső esőtől, hófúvástól, és a felsőbb szintekről “véletlenül” lehulló hulladékoktól. Ezekre mind megoldás egy keskeny erkély tető készítés, mely a felső erkély aljára egyszerűen, alulról felszerelhető.

Kérjen árajánlatot>>>

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.