Alumínium télikert

Alumínium télikert

Alumínium télikert profiktól, ISO minősítéssel. A legjobb minőségű alumínium télikert Magyarországon. Télikert garanciával akár 3-4 héten belüli átadással! Alumínium profilokból készítjük a medencefedést, kocsibeállót, előtetőket, pergolát, teraszbeépítést. Kisebb teraszbeépítést lehet műanyagból, külső alumínium ​​merevítővel építeni.

Az alumínium télikert nagy általánosságban

A télikert, megépítése mellett számos hasznos élményt kínál: hasznos négyzetméterekkel gazdagítja és látványossá teszi az apartmanunkat, egész évben zöld oázisként funkcionál és valószínűleg ez lesz otthonunk kedvenc helyisége.

Ha egy alumínium télikert kialakítás mellett döntünk, biztosítjuk a napsütést, a csodálatos növényeket, nyitott tereket és az ingyenes napenergiával melegített helyet. A legfontosabb azonban, hogy ez a világos zóna, egyedi életminőséget nyújt használóinak. 

Manapság a télikertek már többet jelentenek a növények elhelyezésénél.

A profil– és üveggyártásban végbement fejlesztésnek köszönhetően napjaink üvegszerkezetei tökéletesen megfelelnek minden igénynek. Az öröm azonban csak akkor lehet felhőtlen, ha a télikert formája és berendezése is megfelel az elképzeléseinek.

Különösen azok a házak és lakások, melyek helyiségei csak az alapvető igények kielégítésére szolgálnak, könnyedén és szépen bővíthető egy-egy üvegszobával. Az alumínium télikert profija az Aliplast Belga cég.  Az illető nem nyugszik meg, ha a télikert nem kapcsolódhat közvetlenül egy lakótérhez. A folyosóhoz vagy a lépcsőházhoz hozzáépített helyiség ugyanolyan jó és izgalmas megoldást kínál.

 

Alumínium télikert szinte bármilyen színben 

Fautánzatú színek is kérhetőek. Képzett mérnökeink adnak tájékoztatást a gyártóknak, statikus megoldásokra, árra, kialakításokra stb. ezért érdemes minket személyesen meglátogatni az irodánkban, vagy kérjen személyes találkozót a szakmai tanácsokra, felmérésre.

 

Alumínium télikert tájolás és nyílászárók szempontjából

Az alumínium télikertek egyik szépsége lehet, egy nagy távolságot áthidaló harmonika ajtó, aminek nagy üvegfelületei fényt és napfényt engednek a házba, ami szinte bármelyik lakásnak előnye lehet. Tévedés azt gondolni, hogy csak egy déli tájolás jöhet számításba. Ha egy télikertet a tölthető funkciót szem előtt tartva alakítunk ki, mindegyik tájolásnak megvan a maga előnye.

A télikert lehet önálló helyiség, de lehet nyitott tér, amely a központi részhez kapcsolódik. Két alapvető kritériumnak azonban meg kell felelnie, hogy egész évben rendelkezésünkre álljon: az építménynek hőszigeteltnek kell lennie. 

aluminium-telikert
Alumínium télikert

Alumínium télikertek funkciói

Étkezőként remek lehet egy télikert, hiszen egy vacsora alkalmával úgy érezzük magunkat, mintha este a szabadban egy csillagos ég alatt ülnénk asztalhoz. A reggelek pedig üdítő ébresztőként hatnak.
Az északi fekvésű télikert ideális munkához, mivel a nap folyamán a diffúz fény egyenletesen oszlik el.

Hol lehet az alumínium télikertek megépítése?

Sok lehetőségünk van télikert kialakítására. Természetesen önálló családi ház esetén van a legkönnyebb dolgunk. Ekkor egyszerűen hozzátoldjuk a meglévő épületet. De ha panellakásunkhoz tartozik egy aprócska balkon, már akkor érdemes elgondolkodnunk az építésen. Társasházak tetőterének építése, új építésű lakások nagyobb teraszára lehet télikert, vagy egy régi bérház gangos részére is megoldható a leválasztás.

Kérje ingyenes árajánlatunkat>>>