Alumínium télikert

Alumínium télikert

Alumínium télikert ISO minősítéssel. A jó minőségű alumínium télikertek Magyarországon. Télikert garanciával akár 3-4 héten belüli! Alutélikert beszerelve.

 Alutélikertek garanciával akár 3-4 héten belüli átadással! Alumínium profilokból készítjük a medencefedést, kocsibeállót, előtetőket, pergolát, teraszbeépítést. Kisebb teraszbeépítést lehet műanyagból, külső alumínium ​​merevítővel építeni.

Akciós ajánlatot kérek!

Az alumínium télikert nagy általánosságban

A télikert, megépítése mellett számos hasznos élményt kínál: hasznos négyzetméterekkel gazdagítja és látványossá teszi az apartmanunkat, egész évben zöld oázisként funkcionál és valószínűleg ez lesz otthonunk kedvenc helyisége.

Ha egy alumínium télikert kialakítás mellett döntünk, biztosítjuk a napsütést, a csodálatos növényeket, nyitott tereket és az ingyenes napenergiával melegített helyet. A legfontosabb azonban, hogy ez a világos zóna, egyedi életminőséget nyújt használóinak. 

Manapság a télikertek már többet jelentenek a növények elhelyezésénél.

A profil– és üveggyártásban végbement fejlesztésnek köszönhetően napjaink üvegszerkezetei tökéletesen megfelelnek minden igénynek. Az öröm azonban csak akkor lehet felhőtlen, ha a télikert formája és berendezése is megfelel az elképzeléseinek.

Különösen azok a házak és lakások, melyek helyiségei csak az alapvető igények kielégítésére szolgálnak, könnyedén és szépen bővíthető egy-egy üvegszobával. Az alumínium téli kert profija az Aliplast Belga cég.  Az illető nem nyugszik meg, ha a télikert nem kapcsolódhat közvetlenül egy lakótérhez. A folyosóhoz vagy a lépcsőházhoz hozzáépített helyiség ugyanolyan jó és izgalmas megoldást kínál.

Alumínium télikert szinte bármilyen színben 

telikert-alumínium profil
Victorian More
telikert-alumínium profil
alumínium csatorna
telikert-alumínium profil
télikert csatorna

 

 

 

 

 

 

Az alumínium télikertek csatornája beállítható bármilyen szögben a télikert tetőhöz. Színe bármilyen lehetséges.

Fautánzatú színek is kérhetőek. Képzett mérnökeink adnak tájékoztatást a gyártóknak, statikus megoldásokra, árra, kialakításokra stb. ezért érdemes minket személyesen meglátogatni az irodánkban, vagy kérjen személyes találkozót a szakmai tanácsokra, felmérésre.

aluminium-telikert-epites
alumínium télikert építés
fedett-terasz-beepitese
fedett terasz beépítése
mennyibe-kerul-egy-aluminium-telikert
mennyibe kerül egy alumínium télikert

 

 

 

 

Alumínium télikert tájolás és nyílászárók szempontjából

Az alutélikertek egyik szépsége lehet, egy nagy távolságot áthidaló harmonika ajtó, aminek nagy üvegfelületei fényt és napfényt engednek a házba, ami szinte bármelyik lakásnak előnye lehet. Tévedés azt gondolni, hogy csak egy déli tájolás jöhet számításba. Ha egy télikertet a tölthető funkciót szem előtt tartva alakítunk ki, mindegyik tájolásnak megvan a maga előnye.

alutelikert-epites
alutélikert építés
madarhaz
madárház
alumínium huzal
alumínium télikertek

 

A télikert lehet önálló helyiség, de lehet nyitott tér, amely a központi részhez kapcsolódik. Az alumínium télikert-nek  két alapvető kritériumnak azonban meg kell felelnie, hogy egész évben rendelkezésünkre álljon: az építménynek hőszigeteltnek kell lennie. 

alutelikert
Alutélikert

Alumínium téli kertek funkciói

Étkezőként remek lehet egy télikert, hiszen egy vacsora alkalmával úgy érezzük magunkat, mintha este a szabadban egy csillagos ég alatt ülnénk asztalhoz. A reggelek pedig üdítő ébresztőként hatnak.
Az északi fekvésű télikert ideális munkához, mivel a nap folyamán a diffúz fény egyenletesen oszlik el. Az alutélikert-ek gyártása, szerelése, felmérése, nagy szaktudást igényel.

alutelikert-harmonika ajtoval
alutélikert harmonika ajtóval
alutelikert-tolo-buko-ajtoval
alutélikert toló bukó ajtóval
alutelikert-harmonika-ajto
alu harmonika ajtó

Hol lehet az alumínium téli kert-et megépíteni?

Sok lehetőségünk van alumínium télikertek kialakítására. Természetesen önálló családi ház esetén van a legkönnyebb dolgunk. Ekkor egyszerűen hozzátoldjuk a meglévő épületet. De ha panellakásunkhoz tartozik egy aprócska balkon, már akkor érdemes elgondolkodnunk az építésen. Társasházak tetőterének építése, új építésű lakások nagyobb teraszára lehet télikert, vagy egy régi bérház gangos részére is megoldható a leválasztás. Az alutélikert építése bármilyen ferde talajon is beszerelhető.

Kérje ingyenes árajánlatunkat>>>