Polikarbonát tető készítés

Polikarbonát tető készítés

Polikarbonát tető készítés. 20+ éve működő vállalkozásunk egyedi igényei szerint vállal polikarbonát tető készítést.

Vállalkozásunk 10 éves garancia vállalással kínálja Önnek polikarbonát tető készítés és szerelési szolgáltatásait. Alapelvünk, hogy megbecsüljük az ügyfeleinket, a mi cégérünk az elégedett vevő, aki legközelebb is hozzánk jön, és ajánl minket barátainak és ismerőseinek!

Polikarbonát tető szerelése

Szívesen készítünk fémvázas, polikarbonát felülettel rendelkező előtetőket. Rozsdamentes vasszerkezet alkalmazása esetén a szerkezetre 10 év garanciát vállalunk. A polikarbonát tető készítés vagy előtető magasabb árfekvése ellenére közkedvelt a minőséget előtérbe helyező ügyfeleink körében.

Az egyedi igények alapján megtervezett és legyártott polikarbonát előtetőt megrendelés esetén házhoz szállítjuk és beépítjük a helyszínen.

Polikarbonát tető készítés referenciamunkáinkat IDE kattintva tekintheti meg.

A polikarbonát tető készítést garanciával ajánljuk. Magára a polikarbonátra is vonatkozik gyártói garancia, de ezen kívül az általunk készített polikarbonát tartószerkezetre is adunk garanciát, ami rozsdamentes alumínium szerkezet esetén 10 év!

Teraszfedés polikarbonáttal

Az előtetők ismertetésében olvasható tudnivalók gyakorlatilag teraszok esetén is igazak. Teraszfedés építését teljesen alumínium szerkezetből kivitelezve is vállaljuk. Fedett teraszok vagy akár gépkocsi beállók esetében is kiválóan alkalmas a polikarbonát tető készítés.

polikarbonat-teto-keszites

Polikarbonát tető készítés – hasznos tudnivalók

A polikarbonát korunk egyik legkedveltebb anyaga, sokrétű felhasználhatósága miatt. A polikarbonát lemezeket előszeretettel alkalmazzák előtetők fedéséhez, medencék fedéséhez, ablaküveg helyett és különböző dekorációs célokra.

A polikarbonát lemezek többféle vastagságban és színben kaphatók, így sok a variációs lehetőség (a polikarbonát lemez színei lehetnek áttetsző, bronz, opál stb.). Mivel a polikarbonát tető a többi áttetsző burkolóanyaghoz (üveg, plexi) képest sokkal könnyebb, így nem szükséges robosztus szerkezetet gyártani alá.

A pára, a vízzárás és az UV védelem megoldott dolog, hiszen rengetegféle alumínium és gumi profilt, zárókat lehet hozzá beszerezni, így nem kell tartani a beázástól és elszíneződéstől sem. Nagyszerűen lehet használni különböző anyagokkal kombinálva, így például fával, betonnal, cseréppel is, így a polikarbonát sokkal nagyobb fényt biztosít, mint például egy teli cserepes előtető.

A polikarbonáttető készítés-ekor, a polikarbonát nagyszerű megmunkálhatóságának köszönhetően, akár alakos, íves előtetők, medencefedések, garázsbeállók készíthetőek.

A kereskedelemben színezett változatai is beszerezhetők, gyártják tömör és üregkamrás kivitelben is. Az üregkamrás megoldás előnye a kiváló hőszigetelés, és a kis lemezsúly. Az üregkamrás polikarbonát lapokat jellemzően sík és íves formában, épületek előtetőjéhez, terasz és télikert lefedéshez, sáv-felülvilágítóként, valamint oldalbevilágítóként használják.

A polikarbonát lapok kiváló mechanikai tulajdonságokkal, hőszigetelő és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, hajlíthatóak, így íves felületek is kialakíthatóak vele. Az anyag rendkívül ellenálló a külső mechanikai hatásokkal szemben. Előnye az üveggel szemben a hideg hajlíthatósága, hőszigetelése, “törhetetlensége”, a súlya és az ára.

Legfőbb felhasználási terület: előtető, teraszfedés, kocsibeálló fedések, télikert, medencefedés, bevilágító.

Ne feledje, ha nem biztos magában, és nem akarja tönkretenni a drága anyagot, a polikarbonát tető készítést bízza szakemberre!

Kérje ingyenes szakmai árajánlatunkat>>>