Polikarbonát tető árnyékolása

Szeretne Ön is kertjébe, teraszára árnyékolót? Hívjon minket bátran!

A polikarbonát tető árnyékolása, télikertek árnyékolása a nyári hónapokban válik aktuálissá, amikor a tűző nap hő és uv védelmét már nem lehet a hővédő üvegekre bízni. Több megoldás is létezik, ezek közül kettőt preferálunk. Minden esetben egyedi méretben készülnek az árnyékolók, így biztosítva az esztétikus megjelenést és a tökéletes működést. Az egyik legprofibb megoldás a motoros-rolós árnyékoló. Egyszerűen kezelhető, akár távirányítóról is működtethető, esztétikus és modern. A védelmet biztosító speciális kialakítású szövet teljesen felhúzható, tehát nem zavar minket amikor gyönyörködni szeretnénk az égboltban. A szigetelés kialakítása kefés rendszerű, ezért minden egyes használat egyben egy tisztítást is jelent.

A polikarbonát tető árnyékolása a nyári forróságban válhat szükségessé, amikor a tűző nap ereje mindennél erősebb. Számos variáció létezik a megfelelő árnyékolás kialakítására.

Polikarbonát tető árnyékolása

  • A legkedvezőbb megoldás a belső reluxa felszerelése. Esztétikus és könnyen kezelhető. További lehetséges árnyékolók: szalagfüggöny, redőny stb.
  • Ha nem szeretnénk kiálló kiegészítőket, választhatunk solar üvegezést is. Ez a különleges anyag képes megszűrni a napfényt, megfelelő árnyékolás biztosítva. Nagy fényáteresztő képességgel rendelkezik és minimális színbeli eltérés (sötétebb) tapasztalható a hagyományos, 2 rétegű üveghez képest.

polikarbonat-teto-arnyekolasa

Polikarbonát tető árnyékolása

A tető kritikus pont a felmelegedés szempontjából. A télikert árnyékolás több variációban történhet.

  • Tető árnyékoló, motoros és távirányítós működtetéssel. Ez a megoldás tökéletesen lefedi a télikert tetejét mert a vezető sín egyedi méretben, kifejezetten az Ön télikertjéhez készül. Kényelmesen és elegánsan kiengedheti az árnyékolót a távirányítóval, akár a karosszékben ülve. Az árfekvésük viszonylag magas.
  • Polikarbonát tető árnyékolása redőnnyel. Optimális megoldást jelenthet a redőnyös árnyékoló a télikert tetején, amely minimális dőlésszöggel is képes működni. A hajtása motoros, a vezérlése történhet távirányítóval. Ez a megoldás a legjobb választás ha a költségeket tartjuk szem előtt.
  • Télikert rolós árnyékolóval. Ebben a verzióban egy motoros mozgatású, rolós árnyékoló kerül felszerelésre. Közepes árfekvést képvisel.

A télikert árnyékolás a nyári forróságban válhat szükségessé, amikor a tűző nap ereje mindennél erősebb. Számos variáció létezik a megfelelő árnyékolás kialakítására. Kérjen tanácsot a jó megoldásra.

Kérjen árajánlatot>>>