Télikert gyártás

Télikert gyártás

A télikert gyártás, télikertek gyártása cégünk fő profilja. A műanyagnak különösen jó tulajdonságai vannak. Kiváló hőszigetelő és ellenálló.

Csekély ápolást igényel és alacsony az előállítási költsége. Ezek a tulajdonságok szólnak a műanyag télikert gyártása mellett, figyelemben véve azt, hogy a statikai szerepet a külső alumíniummerevítő látja el.

Az általunk gyártott télikert konstrukció teherbíró-képességét az acél- és az alumíniumerősítések szolgálják.

telikert-gyartas
télikert gyártás

Télikert gyártása

Kérdés: A műanyagból, alumínium merevítőkkel ellátott télikert konstrukció, vagy a hőhidmentes alumíniumból készült vázzal készített télikert hőszigetelése jobb?  A válasz: mivel a műanyag profil nem jó hővezető, de a külső merevítés közvetlenül nem játszik szerepet a hővezetésben, ebből adódóan nem párásodik, hőszigetelése jobb. Megjegyzés: nagyobb fesztávok esetében az alumínium vázzal épített télikert nélkülözhetetlen, amit szívesen vállalunk megépíteni.

A csapatainkkal, a technikusainkkal, a mérnökeinkkel és Önnel együtt tervezzük meg az Ön saját télikertjét, igyekszünk már árajánlat készítésnél a megfelelő kialakításra épülő ár- minőség összhangját megteremteni.

telikert-gyartasa

Télikertek gyártása

Télikertek tervezésénél, télikertek gyártásánál, télikertek szerelésénél különösen figyelünk a házának a felépítésére, és Önnel együtt találjuk ki a megfelelő megoldást, ami alapján megvalósíthatjuk az elképzeléseink.

Árajánlatot kérek>>

telikertek-gyartasa
télikertek gyártása

Télikert gyártás az otthonunk éke. A természet egy kicsiny darabkája házunkban.

A télikertünk a lakásnak egy olyan sokrétű kikapcsolódást biztosító helysége, ami pihenést és nyugalmat biztosít tulajdonosának. A hőszigetelt télikert az az építmény, amely a lehető legtökéletesebb kapcsolatot biztosítja az épület és a természet között. Formájukban és kialakításukban egyaránt különbözhetnek egymástól. Lakás felújítás fontos része lehet.

A télikert gyártás elterjedésük kezdetén még csak a módosabb társadalmi réteg luxus igényeit szolgálták. Manapság viszont bárkinek osztályrészül juthat akár egy szeletke dzsungel is. Ki ne szeretné a természet melegségét a hideg évszakokban is az otthonába csempészni? Erre a tökéletes megoldás ez a fajta lakótér bővítés, ház felújítás.

Nagyon hangulatos, igazi kis birodalmat alakíthatunk ki magunknak lakás felújításkor, ezzel a megoldással. Rendkívül jó érzés bent ülni a meleg kanapén, forró italt szürcsölve és nézni a hóesést a télikertben, mely körülvesz. Egyetért? Ne szalassza el sz alkalmat és keressen bennünket és mi segítünk megépíteni az elképzelését

Télikert gyártás és teraszbeépítés kép