Szolgáltatásaink

Telefonszámunk

+361/287-8100

Szolgáltatásaink

Legyen az télikert, terasz beépítés, előtető, kocsibeálló, függönyfal, medencefedés, segítünk Önnek!

Szolgáltatásaink. Terasz beépítés, télikert készítés, előtető gyártás ISO Minősítéssel. Terasz beépítés polikarbonát és üveg borítással, terasz beépítése személyre szabva.

A sok év tapasztalat mellett, képzett kollégáink hozzáértése egészíti ki a cég tevékenységét. Az egész országot lefedő beszerelések igazolják munkánk minőségét és milyenségét és ezt rólunk megrendelőink is elmondhatják. Terasz beépítés polikarbonát és üveg borítással, az Ön igényei szerint!

  • Nagy tapasztalat
  • Helyszíni felmérés
  • Elemek legyártása
  • Precíz kivitelezés
  • Garancia

Bővítse ki otthonát teljes értékű, egyedi, hőszigetelt, prémium minőségű télikerttel, melyben egész évben felhőtlenül élvezheti a természet közelségét és a napfény jótékony hatását.

Az építés során kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, a tetőszerkezet például alumíniumból készül, ami biztosítja a hó és a szél elleni védelmet, ezáltal többnyire elkerülhetőek az ebből adódó télikert garanciális munkálatok is.

Egészítse ki nappaliját egy szép, világos télikert résszel a virágok, egy asztal és egy ülőgarnitúra számára, melynek eddig sehol sem talált megfelelő helyet a lakásban!

Műanyag nyílászáróink, télikertjeink minőségét 10 év garancia szavatolja Saját garanciális szakemberünk segít a nyílászárókkal kapcsolatos esetleges problémák gyors kezelésében.

télikert építés

Télikert gyártás, terasz beépítése az ország bármely pontján. Télikert gyártása és télikertek szakszerű beszerelése ISO minősítéssel. Télikert gyártása, terasz beépítése az ország bármely pontján gyorsan és szakszerűen! 

terasz beépítés

Terasz beépítés, kerti teraszok vagy teraszbeépítés a megoldás, ha van egy tágas, de kihasználatlan a terasza, terasz beépítés kiváló anyagokból, garanciával. Terasz beépítése előnyös lehet akár kerti virágok átteleltetésére, vagy egy olyan helyiség létrehozása, amit használni lehet télen nyáron.

előtető

Az előtető gyártása, elő tető szerelése mellett a cég fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítése, ennek köszönhetően az előtető gyártása, készítése és telepítése is az engedélyünk közé tartozik. Zuhogó esőben, a nyári hőségben aranyat ér. A terasz tetőnél nem csak az számít, hogy-hogy néz ki, mert ez nem csak egy előtető, hanem akár később továbbfejleszthető zárt helyiséggé, akár télikert is lehet belőle.

kocsibeallo

Kocsibeálló, autó beálló készítése, gyártása, szerelése. Kocsibeállók színválasztéka nagy, alumínium profilból van a váz, ami örökös, átszerelhető, lezárható.  Kocsi beálló, autó beálló gyártása különleges megoldással történik, aminek a váz szerkezete alumínium. Alumínium kocsibeálló ár-minőség aránya kedvező, ezért kérjen árajánlatot, majd ingyenesen felmérjük.

Télikert építése országosan. Télikert építés és kivitelezés, terasz beépítés mellett, medence fedés, elő tető gyártás, kocsibeálló építés, függönyfal tervezés is feladatunk. Prémium hőszigetelt télikertek építése – ez a PARTNER-DOORS Kft. fő törekvése és tevékenysége.

Garanciavállalás

Műanyag nyílászáróink, télikertjeink minőségét 10 év garancia szavatolja Saját garanciális szakemberünk segít a nyílászárókkal kapcsolatos esetleges problémák gyors kezelésében. Energia szaktanács: takarítsa meg segítségünkkel háztartása energiaköltségeinek akár 50%-át! Ha Ön is szeretné csökkenteni a kiadásait, akkor segítünk az optimális megoldás megtalálásában.

Télikert akció, Önnek is lehet télikertje

Télikert akció és teraszbeépítés akció, kérjen ajánlatot. Terasz beépítés télikert és egyéb termékeink aktuális akciójáról érdeklődjön elérhetőségeinken. Az akciónk idején is ISO minősítés szerint gyártunk és szerelünk. Ne hagyja ki az akcióval meghirdetett termékeink vásárlását!