Télikert építése

Télikert építése

Télikert építése országosan. Télikert építés és kivitelezés, terasz beépítés. Prémium hőszigetelt télikertek építése – ez a PARTNER-DOORS Kft. fő tevékenysége, immáron több, mint két évtizede. Emellett, medence fedés, elő tető gyártás, kocsibeálló építés, függönyfal tervezés is feladatunk.

Télikertet szerelünk, nem csak Magyarországon, hanem a szomszédos országokban is és általában Európában. Szlovákiában, Ausztriában, Németországban szintén vannak referenciamunkáink. Télikert építése, terasz beépítés mellett tevékenységünk kiterjed medence fedés, elő tető gyártására is.

telikert-epitese
télikert építése

Cégünk a hőszigetelt télikert építése mellett más területen is képviselteti magát. Gyártott és forgalmazott termékeink, szolgáltatásaink: télikert gyártás, télikertek építése, függönyfal, elő tető, nyílászárók, télikertek, szúnyogháló, toló-bukó erkélyajtó, harmonika ajtó, medencefedés, terasztető, kocsibeálló.

Legyen Önnek is saját és egyedi télikertje, melyet az év 365 napján használhat, minden időjárási körülmények között!

Általánosságban elmondható, hogy a kertes házak rendelkeznek terasszal. Ahhoz, hogy teraszát teljes egészében ki tudja használni, érdemes beépíttetni. Cégünk sokféle megoldást kínál a szerkezet anyagát és típusát, az üvegezést, télikert színét tekintve. Mindemellett biztos lehet abban, hogy télikertje olyan lesz melyet megálmodott, ugyanis a szolgáltatásunk teljes időtartama alatt Önnel egyeztetve végzik a kivitelezést és beépítést.

 Télikert ára, az árat befolyásoló tényezők

Egy télikert építésének árát sajnos nem lehet meghatározni. Elsősorban azért, mert minden ingatlan adottsága más. Mindemellett elsősorban függ a leendő télikert méretétől. Továbbá, amennyiben Ön egy olyan télikertet szeretne mely nem kapcsolódik a főépülethez, úgy annak szükséges egy alapot lerakni. Ha meglévő teraszát szeretné beépíttetni, akkor függ a beépítendő oldalaktól. Az előzőeken kívül pedig minden esetben függ: az üvegezéstől, a felhasznált alapanyagoktól, a hőszigeteléstől, a nyílászáróktól és még sok egyéb változóktól. Használja ki, hogy cégünk ingyenesen készít Önnek előzetes árajánlatot és mind emellé ingyenes szaktanácsadást is nyújtunk minden felmerülő kérdés esetében.

Legyen szó akár medencéjének vagy jacuzzijának lefedéséről, minden esetben a legjobb megoldás egy hőszigetelt télikert építése. Amint az időjárás engedi, a nyílászáróknak köszönhetően akár teljesen nyithatóvá is teheti. Ugyanakkor az ősz, majd a tél beálltával sem kell lemondania a fürdőzésről, hiszen az általunk használt hőszigetelt rendszereknek köszönhetően Ön bármikor használhatja saját medencéjét.

Gondoljunk az árnyákolásra is

A beépítés tájolása, a felhasznált üvegfelületek és a tetőre választott fedési módtól függően kell gondolni a megfelelő árnyékolás kiépítésére is. A nyári időszakban akár 70-80 celsius fokra is felmelegedhet beépített terasza, télikertje. Természetesen erre is van megoldás, többféle választható módozat létezik. Amennyiben Ön a kényelmet részesíti előnyben, úgy szívesen ajánlunk motoros redőnyt, mely egy gombnyomással védi meg télikertjét és ugyanígy lehet azt megszűntetni. Sok megoldás létezik azonban, kérjen nyugodtan szakmai segítséget szakértő kollégáinktól.

A télikert építése esetében, optimális egy fix tetőszerkezet és nagy tolóajtók az oldalakon. A télikert tetőbe opál polikarbonátot, napvédő üveget vagy sima üveget is lehet építeni, hogy a túl sok fény ne vakítsa el az asztalnál ülőket, és csökkentsük a helyiség felmelegedését.

Tekintse meg néhány referenciamunkánkat >>>>

telikertek-epitese
télikertek építése

Szintén fontos a fűtés kérdésköre

Többféle lehetséges megoldás van a télikert fűtésére is. Használja ki ingyenes szaktanácsadásunkat. Tapasztalatunkból és hozzáértő kollégáink szakértelméből adódóan minden megoldásnak ismertetjük az előnyeit és esetleges hátrányait, melynek köszönhetően könnyebben tudja meghozni döntését ebben a kérdésben is.  Nagy általánosságban azért azt elmondhatjuk, hogy a fűtést érdemes úgy kialakítani télikert építése közben, hogy a levegő „mozogjon” a zárt térben, mely a páralecsapódást hivatott csökkenteni. Cégünk fűtés kiépítésével nem foglalkozik, de alapvető tanácsokat természetesen tudunk adni. Érdemes ezzel kapcsolatban is egy szakembert felkeresni, aki az általunk épített szerkezet és annak hőszigetelő és egyéb tulajdonságai mentén megtervezi leendő télikertjének fűtését, igazodva ingatlanjának fűtésrendszeréhez is.


A szellőztetésről általában

Télikert építésénél gondolni kell a nyílászáró(k) elhelyezésére is. Sokkal nagyobb szerepe van a megfelelő ajtók és ablakok kiválasztásának, mint csupán a közlekedés irányának meghatározása. A lehető legtöbb nyílászáró beépítését ajánljuk, hiszen minél nagyobb felületet lehet nyitottá tenni, annál jobb a szellőzés és annál inkább érezzük minket is a szabadban, miközben télikert tető megvéd az esetleges csapadéktól. Nem titok, hogy a nyílászárók mennyiségének növelésével nő a télikert ára is. Ezen természetesen lehet spórolni. Ugyanakkor hamar be fogja Ön is látni, hogy megfelelő szellőztetés hiányában elengedhetetlen a légkondícinálás beépítése, mely hosszú távon költségesebb. Szintén a nyílászárók maximalizálása mellett szól, hogy ebben az esetben az árnyékolásra elég kisebb hangsúlyt fektetni.

Keressen minket ingyenes szaktanácsadásért telefonos elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot ingyenesen, írásban>>>>