Terasz beépítés

Terasz beépítés – a legkedveltebb helye a lakásnak

Terasz beépítés jó válasz lehet, ha még egy szobára, szép télikertre van szüksége vagy nem használja ki a teraszát. Azokban az otthonokban, ahol van terasz, sokszor ez a legkedveltebb helye a lakásnak. Kevés jobb dolog van, mint szép nyári estéken a teraszunkon üldögélni vagy a családunkkal ebédelni a szabadban. Nos, ha korszerű és igazán sokoldalú teraszt szeretnénk, érdemes terasz beépítésen gondolkodni. Így szeretett teraszunkat nem csak a meleg napokon, de egész évben használhatjuk. Csak biztatni tudjuk, hogy vágjon bele – és kérjen tőlünk ajánlatot terasz beépítésre.

Miért vágjak bele terasz beépítésbe?

A helyszíntől és az igényektől függ, hogy nyitottan, vagy beépítve tudjuk jobban használni a teraszunkat. De a család életvitele, a lakás elrendezése, illetve néhány kellemetlen adottság is indokolhatja a terasz beépítést. Összeszedtünk néhány tipikus esetet, amire a terasz beépítés lehet a megnyugtató megoldás.

 1. Van egy olyan teraszunk, amit adottságai miatt nem használunk, csak tárolunk rajta holmikat vagy egyáltalán nem megyünk ki. Ebben az esetben egy új, használható teret kapunk, ami több funkcióra is alkalmas lehet.
 2. Szeretnénk egy szép télikertet egyszerűen és gyorsan kialakítani.
 3. A terasz rossz tájolása, vagy nem megfelelő kialakítása miatt házunk fala ki van téve az időjárás viszontagságainak, vagy szeretnénk hatékonyabb hőszigetelést a terasz felőli oldalon.
 4.  Szükségünk van még egy szobára, nagyobb térre.

De természetesen megoldás lehet éttermek, vendéglátóhelyek télen is használható területének a növelésére, vagy más üzleti célú ingatlan várótermének, ügyfélterének kialakítására is a terasz beépítés. Bármi is az igény, vagy a cél, szakembereinkre biztosan számíthat: kérjen egy ajánlatot és mi személyes konzultáció alkalmával megtaláljuk a legjobb és a leginkább szemet gyönyörködtető megoldást.

Milyen lehetőségeim vannak a terasz beépítésére? 

Az, hogy milyen típusú terasz beépítést választunk, függ a beépítendő helyszíntől, a beépített terasz funkciójától és természetesen az anyagi lehetőségektől is. A Partner-Doors Kft. már nagyon sok tapasztalatot szerzett az évek során, így biztosan tudunk Önnek szívéhez közel álló megoldást ajánlani. Lássuk, melyek a leggyakoribb típusok, ha terasz beépítésről van szó!

 • Terasz lezárása, részleges terasz beépítés – Ezt akkor javasoljuk, ha nem szeretné teljesen lezárni a teraszt, csak egy-egy oldalról védené az uralkodó széltől, csapó esőtől.
 • Terasz beépítés hőszigetelt üveggel – Ez akkor praktikus, ha a beépített teraszt fűthető helyiségként, plusz szobaként akarjuk hasznosítani.
 • Terasz beépítés üvegtetővel – Az üvegtető előnye, hogy világos teret teremt, 3 rétegű üveg használatával nagyon jó a hőszigetelő képessége és nem kopog rajta az eső. Hátránya, hogy az üveg súlya miatt drágább az alumíniumszerkezet és nyáron érdemes árnyékolással kiegészíteni.
 • Terasz beépítés polikarbonáttal – Ez a megoldás olcsóbb és könnyebb szerkezetet igényel, de valamivel több fényt nyel el az üvegnél, kevésbé lesz világos bent és az eső kopogása is hangosabb.
terasz-beepites
terasz beépítés

Hogyan zajlik a terasz beépítés tervezése, gyártása, építése?

Megálmodta, eldöntötte, hogy belevág terasza beépítésébe. Lássuk, hogyan is lesz a tervből valóság, ha minket választ terasz beépítés gyártására, kivitelezésére:

 1. Ajánlatkérés. Kérjen egy ajánlatot itt az oldalon és adja meg a beépítendő terület paramétereit.
 2. Árajánlat küldése. A beérkezett adatok alapján hamarosan elküldjük az ajánlatot.
 3. Helyszíni felmérés. Munkatársaink felkeresik Önt és felmérik a területet, megmutatják a minta profilokat, pontosítják a terveit, javaslatokat tesznek.
 4. Pontosított árajánlat. A helyszíni szemle alapján elküldjük a pontos árajánlatot.
 5. Szerződés. Ha elfogadja az ajánlatunkat, megkötjük a szerződést az adott munkára.
 6. Előleg befizetés. A gyártást szerződésben foglalt előleg befizetése után kezdik meg munkatársaink.
 7. Gyártás. A felmért paraméterek alapján legyártjuk a terasz beépítéshez szükséges profilokat. A fehér profilok esetében 3-4 hét, színes profilok esetében 4-5 hét a várakozási idő.
 8. Szállítás. A kész anyagokat előzetes egyeztetés után a megadott címre szállítjuk.
 9. Összeszerelés. Munkatársaink a helyszínen beépítik a teraszát a legyártott panelekkel. Önnek nincs más dolga, mint élvezni azt!

Miért válasszam a Partner-Doors Kft.-t terasz beépítés gyártásához, szereléséhez?

Elsősorban azért, mert sok-sok terasz beépítést terveztünk, gyártottunk, építettünk már. Sokféle helyzetet láttunk, sokféle elképzelést és nehéz szituációt oldottunk már meg. A gyakorlati tapasztalat nagyon fontos, ha sokáig szolgáló és valóban kényelmes beépített teraszt szeretne otthonába. Munkatársaink igazi szakemberek: ismerik a szakma titkait, sok-sok gyönyörű télikert, terasz beépítés dicséri a kezük munkáját. Magyarországi székhelyű cégként a minőségi munka mellett törekszünk arra, hogy a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújthassuk a megrendelőinknek. Szóval 5 nyomós érv is szól mellettünk:

 1. Évtizedes tapasztalat, több száz télikert, beépített terasz, sok kreatív megoldás és meggyőző referenciamunkák hosszú sora.
 2. A terasz beépítés építés, terasz beépítés gyártás és terasz beépítés szerelés terén magasan képzett, kipróbált és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
 3. Német minőséget kaphat magyar árakon – mivel cégünk magyarországi székhelyű. Miért is fizetne ki egy vagyont egy szép és kényelmes beépített terasz építésért?
 4. Sok-sok lehetetlennek tűnő alaprajzzal, szituációval találkoztunk már, ami csiszolt a kreativitásunkat. Keressen bátran akkor is, ha nem egyszerű a feladat, segítünk a gondolkodásban!
 5. Sok elégedett ügyfelünk véleményére támaszkodva mondhatjuk, hogy szépen dolgozunk: az Ön beépített terasza nagyon hosszú ideig szerez majd örömet Önnek és családjának.

Kérjen árajánlatot>>>