Kocsibeálló

Kocsibeálló

Kocsibeálló garázs helyett. Nincs télen-nyáron biztonságban az autója? Kocsi beálló! Szeretné, ha a vendégei fedett helyen parkolhatnának? Autóbeálló. Építtesse meg velünk az új autó beálló tetőt, hiszen mi ISO-val gyártjuk le azt Önnek!

Vannak akik garázs helyett építenek kocsibeállót. Vannak, akik garázsuk mellé a vendégek számára, vagy azokra az időszakokra, amikor gyakran kell az autó, napjában többször is. Van, aki csak télen tartja garázsban az autóját – nyáron inkább a szabadban parkol. Rengeteg oka van annak, ha valaki kocsi beálló építését tervezi. 

A kocsibeálló építése, épp úgy mint egy normál előtető, vagy teraszbeépítés, ugyancsak többféle anyagból készülhet. Leggyakrabban hőhidas szerkezetek terjedtek el (tehát amelyeknek semmilyen hőszigetelési tulajdonsága nincs) hiszen nem lesz fűtött tér, nem fog olyan célt szolgálni, amely miatt fontos lenne a hőszigetelés. Egyszerűen csak egy szép épületkiegészítést jelentenek, melyek jó tervezés esetén, impozáns megjelenéssel ékesítik ingatlanunkat.

Szükségem van kocsibeállóra?   

Természetesen fából is lehet szép kocsibeállót építeni, de sajnos a fa rendszeres gondoskodást igényel és néhány év alatt akár teljesen tönkremehet. Az alumínium szerkezetű kocsibeálló viszont örök darab és megépítése után már nincs is vele több dolgunk.

Lássuk, miért érdemes tőlünk alumínium szerkezetű kocsibeállót rendelni?

  • Mert az alumínium szerkezetű kocsibeálló tartósabb, mint a fa és nem igényel rendszeres kezelést, ezért mindenképpen megéri az árát..
  • Mert nyeregtetővel, félnyereg tetővel vagy íves kialakítással gyártjuk a kocsibeállót, így lefolyik róla az eső vagy az olvadó hó, nem károsítja a tetőt.
  • Mert a kocsibeállót átszerelheti más helyre, vagy zárt garázzsá is alakíthatja idővel.
  • Mert gyorsan és olcsón oldhatja meg a parkolást udvarán, ha tőlünk kér ajánlatot.
  • Mert 10 év garanciát vállalunk az általunk épített kocsibeállókra és ISO minősítéssel is rendelkezünk.

kocsibeallo

Miért válasszam a Partner-Doors Kft.-t kocsibeálló gyártásához és építéséhez?

Elsősorban azért, mert több kocsibeállót terveztünk, gyártottunk, építettünk már. A gyakorlati tapasztalat nagyon fontos, ha valóban szép kocsibeállót szeretne otthonába. Munkatársaink igazi szakemberek: ismerik a szakma titkait. Magyarországi székhelyű cégként a minőségi munka mellett törekszünk arra, hogy a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújthassuk a megrendelőinknek. Szóval 5 nyomós érv is szól mellettünk:

  1. Évtizedes tapasztalat, több kocsibeálló kialakítása, sok kreatív megoldás és meggyőző referenciamunkák.
  2. Az kocsibeálló építés, kocsi beálló gyártás és kocsibeálló szerelés terén magasan képzett, kipróbált és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
  3. Német minőséget kaphat magyar árakon – mivel cégünk magyarországi székhelyű. Miért is fizetne ki egy vagyont egy kocsibeálló építésért?
  4. Sok elégedett ügyfelünk véleményére támaszkodva mondhatjuk, hogy szépen dolgozunk: az Ön kocsibeállója nagyon hosszú ideig szolgálja majd családját.