Fedett terasz beépítése

Mire figyeljen fedett terasz beépítése kapcsán?

Fedett teraszbeépítése, gyártása tető nélkül, hőszigetelt teraszbeépítés gyártása, készítése. Ha a télikert és teraszbeépítésről gondolkodik forduljon hozzánk bizalommal, mert mi engedéllyel rendelkezünk, ISO minősítéssel azt kapja amit Ön kér. Teraszbeépítés ötletek, közvetlenül a gyártótól! Teraszbeépítések profi szakemberekkel tervezve és a helyszínen beszerelve.

Ingyenes szakmai tanácsadással szolgálunk a teraszának beépítése előtt, hogy biztos olyan legyen a már fedett terasz beépítése, amilyet Ön megálmodott!. Egy pár lényegesebb gondolatot pedig az oldalunkon is elolvashat a télikertről, teraszbeépítésről. Terasz lezárása!

Fedett terasz beépítése esetén több fontos számra kell odafigyelni. Nem kell engedélyt kérni 25 négyzetméteres alapterületig és 2 métert meg nem haladó fesztávolságig. Arra azonban fedett terasz beépítésénél is figyelni kell, hogy a másfél méternél jobban kiálló rész már teljes területével beleszámít a telek beépítettségébe, aminek a helyi építési szabályzatban meghatározott maximális mértékét nem lehet túllépni.

Ha a kert szintjétől számított egy méternél nem lesz magasabb a terasz, akkor fedett terasz beépítésekor nem kell engedélyt kérni az építéshez.

A fedett terasz beépítésének szabályai

Amíg nincs meg az engedély, addig hozzá sem lehet kezdeni a terasz beépítéséhez. A terasz beépítését építésznek kell megtervezni (ezt vállalja cégünk, hiszen megtervezzük fedett terasza beépítését ingyen), majd a terveket Önnek kell beadni engedélyeztetésre. A fedett teraszbeépítése-kor az engedélyezési eljárás pedig nem fog menni egyik napról a másikra. A teljes folyamathoz, vagyis a jogerős építési engedély kézhez vételéig simán eltelhet legfeljebb 6 hónap is, de ez a ritkább. Általában megfelelő tervek esetén hamar megadják az Önkormányzatok az engedélyt.

Fedett terasz beépítése

Persze azért lehet megoldás a fedett terasz beépítésére is. Arra azonban oda kell figyelni, hogy mit is szeretne valójában. Ha „csak” egy fűtés nélküli télikert kialakításán gondolkodik, akkor egyszerűbb dolga van, mintha egy fűtött területet szeretne kialakítani otthona meghosszabbításaként. Fűtött helyiségnél érdemes a házzal együtt megtervezni és kialakítani a beépített terasz fűtését is.

fedett-terasz-beepitese
fedett terasz beépítése

Télikert építéséhez, fedett teraszbeépítése-hez is bejelentési kötelezettsége van vagy építési engedélyre van szüksége, melynek kötelezettségét önkormányzata válogatja.

Kérjen ingyenes árajánlatot>>>