Télikert

Télikert

Egy télikert bővítheti a lakásunkat ráadásul egy olyan fényes, világos helyiséggel, ahol mi is és a növényeink is jól érezzük magunkat. Téli kert építés.

Mire használjak egy télikertet?

Ahány ház, annyiféle formájú és funkciójú télikertet építhetünk. Adunk néhány ötletet, mi mindenre használhatja:

 1. A télikert: a télikertek nagy üvegfelületei számtalan, főként mediterrán növény számára teremtenek kellemes klímát. Ha Ön is a különleges növények szerelmese, szereti az egzotikus cserjék és virágok közelségét, szívesen bíbelődik a kertjével, akkor akár egy kis oázist is teremthet a télikertjében. Hangulatos kuckót varázsolhat a csendes elvonuláshoz, egy-egy meghitt beszélgetéshez.
 2. A télikert: a télikert a ház meghosszabbítása, mégis más a hangulata, mint egy egyszerű szobának. Téli kert építésével több életteret és pakolóhelyet nyerhetünk, vagy felszabadíthatjuk a lakás zsúfolt helyiségeit.  Olyan tevékenységekhez ideális, ahol szeretünk a természet közelében lenni, de nem vagyunk kitéve az aktuális időjárásnak. Szikrázó napsütésben pedig (ajtómegoldástól függően) akár össze is nyithatjuk a kertünkkel. Lehet itt edzőterem, de akár játszótér a kicsiknek vagy iroda, ahonnan egyenesen a kinti fákra látunk. De vállaltunk már télikert szerelést olyan otthonban is, ahol hálószobának szánta a tulajdonos a télikertjét burjánzó növényzettel. Kint is vagyunk, bent is vagyunk tér a téli kert – különleges atmoszférával.
 3. A télikert: sokan ebédlőnek szánják a télikertet, főként azok, akik szeretik a hosszú, jóízű étkezéseket nyáron a teraszon. Ők azok, akik számára súlyos veszteség, hogy a rossz idő beköszöntével beszorulnak a lakásba. A téli kert erre a problémára is megoldás lehet, főként, ha közel van a konyhához.
 4. A télikert: üzleti célra szánt ingatlanoknál sokszor probléma váróterem, iroda, fogadótér kialakítása. A szépen kivitelezett téli kert alkalmas sokféle üzleti célra is, de lehet akár pihenőszoba vagy gyerekjátszó is.

Milyen típusok közül választhatok, ha téli kert építését tervezem?

Polikarbonátot, üveget vagy szendvicspanelt használunk a tetőhöz és az oldalfalakhoz attól függően, hogy mik az igények. Az általunk gyártott profilokra 10 év garanciát is vállalunk.

De milyen típusú télikerteket kérhetnek a megrendelőink? Önnek azt kell eldöntenie, mire szeretné használni a télikertjét, mi segítünk abban, hogy ehhez milyen kialakítás lenne a legjobb. Alapvetően az alábbi típusokat különböztetjük meg.

 • Teljesen külön légtérként kialakított télikert.
 • Téli kert a lakáshoz kapcsolt légtérrel.
 • Olyan hálószoba, ami télikert típusú teraszkapcsolattal rendelkezik.
 • Amikor a téli kert maga a lakótér.
 • Étkező funkcióra kialakított télikert.
 • Amikor a téli kert a ház része, a kettőt ugyanaz a tetőszerkezet fedi.

A helyszíni felmérésen munkatársunkkal mindenképpen meg fogják találni a megfelelő megoldást. Addig is nézzen körül referenciáink között és válogasson kedvére!

Téli kert Szlovákiában

Mennyibe kerül egy télikert?

A télikert ára számtalan tényezőtől függ. Egyrészt a megrendelő kívánságaitól: milyen anyagot, milyen hőszigetelést szeretne, illetve a helyszíntől és a vágyott téli kert méretétől, az esetleges egyedi megoldásoktól. A Partner-Doors Kft. a télikertek legjobb ár-érték arányára törekszik: nem engedünk a minőségből és megbecsüljük szakembereinket, de magyarországi cégként tudunk barátságos áron dolgozni – télikertjeinket 100-200000 Ft/nm áron kínáljuk az igényektől függően. Éppen azért, mert nehéz megbecsülni, hogy mennyibe kerül egy teljes téli kert, ajánlatkérése után csak hozzávetőleges árat mondunk, amit a helyszíni szemle után pontosítunk. Szerződést csak azután kötünk, hogy Ön a pontos árajánlatot elfogadta – így nem érheti meglepetés.

A télikert tervezése, gyártása, építése 9 lépésben?

Megálmodta, eldöntötte, hogy belevág télikert építésébe. Lássuk, hogyan is lesz a tervből valóság, ha minket választ télikertje kialakítására:

 1. Ajánlatkérés. Kérjen egy ajánlatot itt az oldalon és adja meg a beépítendő terület paramétereit.
 2. Árajánlat küldése. A beérkezett adatok alapján hamarosan elküldjük az ajánlatot.
 3. Helyszíni felmérés. Munkatársaink felkeresik Önt és felmérik a területet, megmutatják a minta profilokat, pontosítják a terveit, javaslatokat tesznek.
 4. Pontosított árajánlat. A helyszíni szemle alapján elküldjük a pontos árajánlatot.
 5. Szerződés. Ha elfogadja az ajánlatunkat, megkötjük a szerződést az adott munkára.
 6. Előleg befizetés. A gyártást szerződésben foglalt előleg befizetése után kezdik meg munkatársaink.
 7. Gyártás. A felmért paraméterek alapján legyártjuk új télikertjéhez a profilokat. A fehér profilok esetében 3-4 hét, színes profilok esetében 4-5 hét a várakozási idő.
 8. Szállítás. A kész anyagokat előzetes egyeztetés után a megadott címre szállítjuk.
 9. Összeszerelés. Munkatársaink a helyszínen összeszerelik a télikertet. Önnek nincs más dolga, mint élvezni azt!

Miért válasszam a Partner-Doors Kft.-t télikert gyártásához, szereléséhez?

Elsősorban azért, mert sok-sok télikertet terveztünk, gyártottunk, építettünk már. Sokféle helyzetet láttunk, sokféle elképzelést és nehéz szituációt oldottunk már meg. A gyakorlati tapasztalat nagyon fontos, ha sokáig szolgáló és valóban kényelmes télikertet szeretne otthonába. Munkatársaink igazi szakemberek: ismerik a szakma titkait, sok-sok gyönyörű télikert dicséri a kezük munkáját. Magyarországi székhelyű cégként a minőségi munka mellett törekszünk arra, hogy a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújthassuk a megrendelőinknek. Szóval 5 nyomós érv is szól mellettünk:

 1. Évtizedes tapasztalat, több száz télikert, sok kreatív megoldás és meggyőző referenciamunkák hosszú sora.
 2. A télikert építés, télikert gyártás és télikert szerelés terén magasan képzett, kipróbált és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
 3. Német minőséget kaphat magyar árakon – mivel cégünk magyarországi székhelyű. Miért is fizetne ki egy vagyont egy szép és kényelmes télikert építésért?
 4. Sok-sok lehetetlennek tűnő alaprajzzal, szituációval találkoztunk már, ami csiszolt a kreativitásunkat. Keressen bátran akkor is, ha nem egyszerű a feladat, segítünk a gondolkodásban!
 5. Sok elégedett ügyfelünk véleményére támaszkodva mondhatjuk, hogy szépen dolgozunk: az Ön télikertje nagyon hosszú ideig szerez majd örömet Önnek és családjának.

Télikert kivitelezése