Télikert tető árnyékolás

Télikert árnyékolás, télikert tető árnyékolás, terasz árnyékolás. Négy évszak a kertben!

Télikert tető árnyékolás. Minden szakszerűen kivitelezett télikert árnyékolás négy évszakos használatot tesz lehetővé. Terasz árnyékolás is szükséges.

Télikert tető árnyékolás

Télikert árnyékolás. Minden szakszerűen kivitelezett télikert négy évszakos, még akkor is, ha a nyár egy kritikus pont a télikertek létjogosultsága szempontjából.

Amellett, hogy lehetőség van beépített szúnyoghálók felszerelésére, mely által akár egész éjjel nyitott ablak mellett élvezheti lakásában a kellemes, hűvös légmozgást, a napközbeni hőség csillapítására jó, ha megtaláljuk azt a legmegfelelőbb árnyékolási technikát, amellyel optimális hőmérsékletet tudunk elérni otthonunkban, akár a nyári, kiemelkedően forróbb időszakokban is.

Megfelelő nyílászáró beépítésével elkészült télikertünk üvegházhatásának és a szubtrópusi klíma érzetének csökkentésére az elegendő légmozgás biztosításán túl, részleges, vagy teljes nap elleni védelmet alkalmazhatunk. téli kert tető árnyékolás-t minden esetben egyedi, a meglevő nyílászárókra szabott méretben készítjük el.

Télikert tető árnyékolás, napfényvédelem szövetes árnyékolóval

A télikert tető napfényvédelmére elsősorban a könnyű szerkezetű, dekoratív, tökéletesen méretre illő, motoros, távirányítós, szövetes árnyékoló alkalmazását javasoljuk, mely amellett, hogy speciális teflonos bevonatú szövete jó fényzáró- és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, teljesen felhúzható, így zavartalanná teszi a kilátást, ha épp nincs szükség árnyékolásra.

Télikertje árnyékolása a növényei szempontjából is fontos.

A téli kert tető árnyékolás-sal ideális esetben nagyon kellemes mikroklíma alakulhat ki, amit kedvelnek a szubtrópusi, trópusi növénykülönlegességek is, amelyek a szabadban nem, vagy csak a nyári hónapokban tarthatók. Azonban az árnyékolás és a megfelelő szellőzés ebben az esetben is fontos, hogy ne szoruljon meg a meleg levegő az üvegtáblák alatt. Megfelelő árnyékolásra az üvegezett teraszokon is szükség van.

telikert-arnyekolas
Téli kert árnyékolás

Télikert tető árnyékolás UV védelemmel

Azonban azok számára, akik nyáron is a lehető legakadálytalanabbul és mégis biztonságban élveznék a télikertjük tetőkialakításán keresztül érkező napfényt, a télikertjük árnyékolására egy speciális árnyékoló réteggel bevont, úgynevezett solar üveg beépítését javasoljuk. A solar üveg UV védelem terén bizonyítottan akár a káros napsugarak 70%át is képes megszűrni, ugyanakkor használata teljesen zavartalan, így éjjelente minden különösebb teendő nélkül csodálhatja meg télikertjéből az éjszakai csillagos égbolt látványát.

Az oldalak üvegfelületein át érkező erős napfény ellen a télikert tető árnyékolás-t a nyílászáróival azonos színre festhető, kiváló minőségű alumínium redőny alkalmazását javasoljuk, mely hosszú élettartamával, hő és hangszigetelési képességével az időjárási viszonyoktól függetlenül, télen-nyáron megállja a helyét. Igény esetén különlegesen hőszigetelt redőnyöket is tudunk ajánlani.

telikert-teto-arnyekolas
Télikert tető árnyékolás

Téli kert árnyékolás: műanyag redőny

Az utólag is könnyen felszerelhető külső tokos műanyag redőnyök, melyek akár teljes elsötétítésre is lehetőséget biztosítanak, optimális árnyékoló tulajdonságaik és elérhető áruk miatt a legkeresettebb termékeink közé tartoznak. A redőnyök sokféle színben kaphatók, így egyéni terveit is meg tudjuk valósítani, télikertje stílusa illeszkedni fog az épülethez.

A télikert tető árnyékolás a redőnyök a biztonság szempontjából is kiválóak, mivel védelmet is adhatnak a külső behatolásokkal szemben. A téli kert árnyékolásánál az elsődleges szempont a funkció és a tetszetős megjelenés. Télikertje megtervezésénél az árnyékolásban is segítünk.

Szakembereink, kérésre helyszíni szemle során segítenek megtalálni azt a legkedvezőbb árnyékolási rendszert, mely egyaránt védi Önt és otthonát is a tűző, nyári napsugaraktól. A Partnerdoors a télikertek árnyékolásában, rovarmentessé tételében, négy évszakosra alakításában is a legjobb szolgáltatást nyújtja. A télikert tetőt, ha redőnnyel árnyékoljuk akkor az minden esetben aluminium lamellákkal készülnek és motorosan.

Kérdezzen bátran, várjuk megkeresését!

terasz-arnyekolas
Terasz árnyékolás