Alumínium terasztető

Alumínium terasztető

Alumínium terasztető készítés, beépítés ISO minősítéssel, elő tető teraszra, teraszfedés készítés. A cégünk fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítés, ebből eredően engedélyünkhöz tartozik az alumínium terasz tető gyártása, szerelése is profi szakemberekkel. Leggyakoribb a teraszra elő tető gyártása és beszerelése.

A télikert gyártása, szerelése és a terasz beépítése mellett, az előtető gyártása, alumínium terasztető készítés cégünk fő profilja. Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az alumínium terasztetők készítése szerelése is. Az alumínium terasz tető sok mindent elárul a ház tulajdonosáról. Gondolni kell arra, hogy a későbbiek folytán zárt teraszt szeretnénk.

Az alumínium terasztető a lakás dísze is lehet, valamint nagyon sok funkciója is van egyben. A zuhogó eső a nyári hőségben nagy szolgálatot tesz. A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalát, hullám lemezekből készült vas tartóvázas alumínium terasztetőt.

Tekintse meg videónkat!

Korszerű alapanyagból dolgozunk, és készítjük el az alumínium terasztetőket.
Az alumínium profilunkból előtetőt, medencefedéshez elemeket, télikert elemeket, teraszbeépítéshez használt részeket, függönyfalat lehet gyártani.

Az alumínium terasztető készítésére, gyártására kifejezett alkalmas a Partner-Doors Kft széles választéka, ahol minden stílushoz megtalálható az optimális választás. Az alumínium terasztető kialakításához a képeinken is megtalálhatóak a különféle stílusok, de keressen bennünket, hogy részletesebben átbeszélhessük a megoldásokat.

Az alumínium terasz tető formái lehetnek: íves, alakos, kerekített, sima tető.

aluminium-teraszteto

A nagyobb alumínium terasztetőknél, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal van szerelve, alátámasztva. A tető szerkezet felületi lezárása történhet polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből is. Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben, vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat.

Árajánlat kérés ITT!

Az egész országban dolgozunk, Budapest, Érd, Diósd, Budakeszi, Dunakeszi, Pécel, Nagytarcsa, Balaton környékén, és az összes megyei nagyvárosokban, Szlovákiában, Ausztriában egyaránt, és nagyobb alumínium terasztetőket, kocsibeállót a helyszínre szállítva beszereljük.

Ne ázzon el kutyája sem a zimankósabb napokon: építtessen előtetőt házikedvencének!

Köszönjük szépen, hogy átnézte az alumínium terasz tető oldalunkat. Tisztelettel várjuk megkeresését.