Átlátszó tető teraszra

Átlátszó tető teraszra

Az átlátszó tető teraszra üvegborítással mellett legtöbbször azt hozzák fel, hogy jól szigetelhető, ezért nyáron, a tűző nap ellenére is kellemes hőmérséklet van alatta, nem hevül át a terasz. Ez nyilván nyomós érv egy balatoni nyaraló esetén, ahol kizárólag a nyári iskolai szünet idején tartózkodik a család. Nagyon előnyös azonban egy családi ház esetén is, mivel a fix fedésű terasz tavasszal és ősszel is használható, mert a Nap jótékony sugárzása átjut az üvegen. Még a kellő napsugárzás hiányában is, az évszaknak megfelelő átlagos hőmérséklet (16-18C fok) mellett elegendő hőt biztosít az alatta eltöltött időhöz.

Az átlátszó tető teraszra esetében teljesen ellentétes a helyzet,mint a polikarbonát fedésnél. Az átmeneti időszakokban (vagy akár nyáron a kora reggeli órákban) elegendő napsugárzást enged át, ahhoz, hogy kellemesen érezzük alatta magunkat.

Vagyis megállapíthatjuk, hogy a két fedés típus között a legfontosabb döntési szempont az az, hogyan és mikor kívánjuk használni a teraszunkat.

atlatszo-teto-teraszra

Kérdés, van-e olyan megoldás, ami a nyári és az átmeneti időszakokban történő használatot is lehetővé teszi?

Az átlátszó tető teraszra fedésnél a tűző nap ellen textilárnyékolókat alkalmazhatunk. Ezek hatékonyan védenek a melegtől.

Az elő tető kialakításokhoz leírásainkkal és képeinkkel szeretnénk segítséget nyújtani.

–  Kisebb előtetők esetében bármilyen forma lehetséges; íves, alakos, kerekített, sima tető is, általában ezeket a falra lehet szerelni.

–  Nagyobb előtetőknél, főleg a terasz előtetői, vagy kocsi beálló előtetői támasztó lábakkal van alátámasztva. Előtető lehet alakos, íves, és a tető kialakítás is lehet kerek, íves, nyereg, fél-nyeregtetős. 

Ingyenes árajánlat kérhető átlátszó tető teraszra: e-mailben,vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat. Szükséges a telefonszámot is megadni, valamint képet küldeni, ha lehetséges.

Fedett teraszra ingyenes szakmai tájékoztatás és tanácsadás kérhető előtetők esetében, telefonon, személyesen felméréskor vagy a irodában.

Az árajánlat elfogadása után, felmérés, szerződéskötés, gyártás, szerelés.

A szerződésben foglaltak szerinti határidőre kiszállításra, szerelésre kerül az előtető.

Bármilyen szín választási lehetőség van a gyártásánál az átlátszó tető teraszra.

Műszaki információk:

A tartószerkezet alumíniumból készül polikarbonát terasztető esetében is, ami lehet 4-cm vastagságú átlátszó műanyag lap is a polikarbonát helyén.

Az előtetőnek 1 méternél nagyobb kinyúlása van a faltól, akkor tartólábakat helyezünk el, megbeszélés szerint, hogy terasza fedve legyen.

A polikarbonát lemezek lehetnek, áttetsző, bronz, opál /tej/ színűek, a 4-cm vastagságú műanyag tábla pedig átlátszó, mint az üveg.

Minden elő tető alumínium vázból gyártunk, ami időtálló, mert nem rozsdásodik, nem hajlik el, nem teszi tönkre a fagy, víz és bogarak.

Kérjen Ön is árajánlatot>>>>