Télikert alumínium profil

Télikert alumínium profil

Télikert alumínium profil általi kivitelezés és alumínium télikertek gyártása. Üvegtetők fontos funkciója a belső terek védelme. Gyártás, beépítés ISO minősítéssel.

 Biztonsági üvegtetők fontos funkciója a belső terek védelme a külső környezettel, az időjárással szemben. Lehet 3 rétegű is a tető üvegezése, de lehet 8 kamrás polikarbonát is a tetőben. Kérjen árajánlatot.

Télikert alumínium profil és télikertek gyártása. Biztonsági üvegtetők védnek az időjárással szemben és nem lehet könnyen betörni, de lehet több típusú polikarbonát is a tetőben. Nekünk a télikert gyártására engedélyezett üzemünk van. Kérjen árajánlatot az elérhetőségeinken.

Alumíniumból készült télikert, télikertek, üvegtetők fontos funkciója a belső terek védelme a külső környezettel, az időjárással, zajjal szemben stb. Belga profilokat használunk.

Télikert alumínium profil tető:

Az üvegezett terek, üvegtetők napjaink építészetének lényeges elemei.

A hőszigetelt alumínium üvegtetők fontos funkciója a belső terek védelme a külső környezettel, az időjárással szemben. A légzárás és a csapóeső elleni védelem mellett a belső tér hőmérsékletének védelme is fontos. A megfelelően kiválasztott télikert alumínium profil, jó minőségű, hőhídmentes alumíniumműanyag nyílászáró rendszerek korszerű, speciális felépítésű üvegezéssel biztosítják a fűtési-hűtési energia lehető legjobb hatásfokát az épületekben. 

A télikert alumínium profil megépített terasz beépítések, üvegtetők esetén a jó hőszigetelés alapfeltétele a hőhídmentes kialakítás.

 Télikert alumínium profil fajtái

Aliver 1000 alumínium télikert tető rendszer

Hőszigetelt tetőrendszer félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához. A gerendák magassága 73 mm, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 2,0 m, polikarbonát táblák esetén 2,5 m. Alsó és felső végük alátámasztása speciális befogóval történik. A szaruvégek merőleges vágásúak, és közös síkban helyezkednek helyezkednek el. Ez a rendszer az egyszerűségének a praktikusságának köszönhetően nagyon népszerű.

telikert-aluminium-profil
Aliver 1000

Aliver 2000 alumínium télikert tető rendszer

Hőhídmentes tetőrendszer félnyereg – és nyeregtetők kialakításához. A gerendaprofil magassága 105 mm vagy 125 mm. A gerenda maximális hosszúsága 105 mm-es magasságnál üvegtábla esetén 2,5 m, polikarbonát táblák esetén 3,0 m. A falcsatlakozó elem ill. az eresz –elem speciálisan profilírozott tokozat, ebbe csatlakoznak a derékszögbe vágott szaruvégek. A szaruvég – síkok egybeesnek.

telikert-aluminium-profil
Aliver 2000

Aliver 5000 télikert tető rendszer

Hőszigetelt tetőrendszer félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához. A gerendák magassága 150 mm-es, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 3,6 m, polikarbonát táblák esetén 4,4 m. Az ereszt általános felhasználású acélprofillal lehet megerősíteni, és ez lehetővé teszi nagyméretű toló- vagy harmonika ajtók beépítését a tető alatti függőleges falba.

aliver-5000
Aliver 5000

Aliver 6000 télikert tető rendszer

Kiváló hőszigetelésű rendszer tetszőleges formájú tetőalakzatok építéséhez. A rendszer nagy előnye, hogy tető különböző felületein különféle hajlásszögek lehetségesek. A tető teherviselő elemei a tetősík fölött helyezkednek el, így a tábla elemek alulról egységes síkot képeznek.

telikert-aluminium-profil
Aliver 6000

Victorian plus alumínium télikert tető rendszer

Hőszigetelt télikert tetőrendszer. A rendszerben a gerendák magassága változó ( a profilok hosszának függvényében ) , a tetőszerkezet áthidalása 1,8-4,5 m. A szerkezetre jellemzőek a 90°, 135°, 150° törésszögek. A szarucsatlakozás az eresz – és a falcsatlakozó elemhez csuklópánttal történik. Lehetőség van mind az eresz alatti, mind a fölötte levő elemek díszítő elemekkel történő kiegészítésére is. (Díszgerinc, szerkezeti feszítőelemek, leeresztő vízcsövek beépítése) A rendszer tipikus formája esztétikai értéket képvisel, mely a télikert rendszerek között a magasabb színvonaltól a luxusig terjed.

telikert-aluminium-profil
Victorian Plus

teraszbeépítés is készülhet alumínium rendszerből. A oldalfalak esetében, ahol nyílók is vannak a hőszigetelése nincs olyan jó, mint a műanyag profiloknak.