Hőszigetelt alutélikert

Hőszigetelt alutélikert, hőszigetelt télikert alumíniumból

A hőszigetelt alutélikert a lehető legmodernebb és időt állóbb megoldás, ha télikertet szeretne. Egy alumínium télikertben mindig élvezheti a kellemes klíma előnyeit. Így van ez akkor, amikor a kinti időjárás a négy fal közé kényszeríti az embert és a legnagyobb melegben is, amikor a hőszigetelt alutélikert nyithatóságnak köszönhetően a légmozgás teszi igazán kellemessé az ott eltöltött időt. Hőszigetelt télikert alumíniumból, garanciával és ISO minősítéssel a 20 éves tapasztalattal rendelkező, piacvezető Partner-Doors Kft-től!

hoszigetelt-alutelikert
hőszigetelt alutélikert

Kérje akciós árajánlatunkat most!

Alu télikert – ha hőszigetelt, akkor több mint télikert!

A hőszigetelt alutélikertek kétség kívül legnagyobb előnye, hogy az év 365 napján használhatóak és nem csupán télikertként funkcionálhatnak. A csupa üvegfelületnek köszönhetően árad be a természetes fény, a tökéletes hőszigetelésnek köszönhetően azonban lakótérrel egyenlő helyiségént használható. Ha lakóingatlanunkhoz építtetjük, akkor megnöveljük annak hasznos alapterületét.

Hova építhető be egy hőszigetelt alumínium télikert?

Egy alu télikertet gyakorlatilag bárhova be lehet építeni. Köszönhetően az alumínium könnyű megmunkálhatóságának bármilyen formájú szerkezet kialakítható. Tulajdonképpen az egyetlen kritérium, hogy legyen hőszigetelt télikert alumíniumból, az maga a helyigény. Na de akkor lássuk, hogy hova is építhető hőszigeteléssel ellátott alumínium télikert?

Különálló hőszigetelt alutélikert építése

Klasszikus módja a hőszigetelt alutélikert építésnek az, amikor az ingatlantól teljesen függetlenül, külön álló épületként funkcionál. Az ilyen beépítések esetében az ingatlanokhoz tartozó kertben vagy telken megépített hőszigetelt alumínium télikertek is számtalan funkciót láthatnak el. Egy különálló télikerttel lefedhetjük például kerti úszómedencénket, melyet így az év 365 napjában használhatunk. Fűtetlen medencék esetében is hónapokkal tolhatjuk ki a fürdési szezont, hiszen a napsugarakat begyűjtő alumínium szerkezet sokáig megtartja a hőt. Kiválóan alkalmas egy külön álló télikert  partik, baráti összejövetelek megtartására. Télen, jó melegben a hóesés csodálatos látvány fogadja a vendégeket az üvegfelületeknek köszönhetően, nyáron pedig minden oldalt nyitva tartva tudjuk folyamatosan biztosítani a szellőztetéssel a friss levegőt, miközben a természetben pihenünk.

hoszigetelt-aluminium-telikert-epitese
hőszigetelt alumínium télikert építése

Hőszigetelt télikert alumíniumból – meglévő terasz átalakítása

A legtöbb kertes házhoz vagy lakóingatlanhoz tartozik terasz, mely az év nagy részében kihasználatlanul áll az időjárás miatt. A hőszigetelt teraszbeépítés alumíniumból megnöveli ingatlanunk területét, mely gyakorlatilag szobaként is funcionálhat. A nagy melegben az árnyékolásnak köszönhetően hűvösen tartható a hőszigetelt alu télikert, télen pedig energiamegtakarító a hőszigetelésnek köszönhetően.

hoszigetelt-alu-telikert
hőszigetelt alu télikert

Épülethez hozzáépített, hőszigetelt télikert alumíniumból

Egy kertes házhoz hozzáépített alumínium télikert több szempontból előnyösebb. Egyrészt olcsóbb lesz a különálló hőszigetelt alu télikertnél, hiszen minimum egy oldallal kevesebbet kell megépíteni. Másrészt már az első fűtési szezonban érezhetően spórolhatunk az energiafelhasználásunkon, hiszen a hőszigetelt szerkezet benntartja a napközben begyűjtött hőenergiát. Az sem mellékes, hogy nyitható télikertként a jó időben teraszként is alkalmazható és egyből kiléphetünk a kertbe.

hoszigetelt-telikert-aluminiumbol
hőszigetelt télikert alumíniumból

Hőszigetelt alutélikert fűtése

Az alu télikertek fűtése legalább annyira fontos. mint a hőszigetelés kérdése. Ha fűtéssel látjuk el hőszigetelt alutélikertünket, akkor nem csak hogy az év 365 napjában használható télikertünk lesz, de gyakorlatilag bármire használhatjuk. Ebédlőnek, nappalinak, hálószobának vagy éppen dolgozószobának. Olvasson itt bővebben a télikert fűtéséről.

Hőszigetelt télikert alumíniumból a legjobb megoldás, a legprofibb és legtapasztaltabb cégtől! Kérjen ajánlatot a gyártótól, hiszen így biztos lehet a szerkezetek minőségében! Termékeinkre és szolgáltatásainkra  garanciát vállalunk és minden tevékenységünkre ISO minősítéssel rendelkezünk!