Gy.i.k.

Telefonszámunk

+361/287-8100

Gyakran ismételt kérdések

 Gyakran ismételt kérdések összegyűjtésével segítünk Önöknek dönteni a megfelelő télikert kiválasztásában. Profi szakemberekkel, országosan szerelünk ISO-val.

Hagyományosan a télikertet a növények teleltetésére használják. Egy igazán szép télikert azonban jóval több ennél és számtalan funkciót betölthet. Összeszedtünk néhány ötletet segítségül itt.

Polikarbonátot, üveget vagy szendvicspanelt használunk a tetőhöz és az oldalfalakhoz. Vállaljuk  előtető, kocsibeálló, függönyfal gyártását és kivitelezését, terasz beépítését, medence fedését. Bővebben a Szolgáltatások menüpont alatt tájékozódhat.

Nem, minden szerződéskötést helyszíni szemle előz meg. Az Ön mérései alapján csak egy árajánlatot küldünk, amit a helyszíni felmérés és konzultáció után pontosítunk és szakembereink mérései alapján gyártjuk le az elemeket.

A télikert árak sok mindentől függnek, mi a legjobb ár-érték arányra törekszünk. Itt olvashat erről a témáról bővebben.

Mindenképpen keressen bennünket telefonon vagy e-mailen. Sok furcsa szituációt oldottunk már meg, ami csiszolta  a kreativitásunkat! Biztosan Önnek is megtaláljuk a megfelelő megoldást! Elérhetőségeinket itt találja.

Ha már tudja, milyen télikertet szeretne, akkor az Árajánlatkérés (LINK) menüpont alatt megadhatja az adatokat és mi hamarosan küldünk Önnek egy hozzávetőleges árajánlatot. Ha kérdése van, keressen bennünket telefonon vagy e-mailen. Elérhetőségeinket itt találja.

Télikert akció, Önnek is lehet télikertje

Télikert akció és teraszbeépítés akció, kérjen ajánlatot. Terasz beépítés télikert és egyéb termékeink aktuális akciójáról érdeklődjön elérhetőségeinken. Az akciónk idején is ISO minősítés szerint gyártunk és szerelünk. Ne hagyja ki az akcióval meghirdetett termékeink vásárlását!