Olcsó terasztető

Olcsó terasztető

Az olcsó terasztető készítése profin, terasz fedése. A terasztető úgy van elkészítve a vevő kérésére, hogy az későbbi tervezéssel tovább bővíthető.

Az olcsó terasztető úgy van elkészítve a vevő kérésére, hogy az későbbi fejlesztés esetén tovább bővíthető zárt helyiséggé, télikerté. Az elő tető kitöltésének anyaga készülhet polikarbonátból, üvegből, hőszigetelt szendvicspanelekből is. A tartó szerkezet készülhet műanyagból vagy alumíniumból.

Olcsó terasztető építésére ISO minősítésünk is van.

Olcsó terasztetőt sok helyre lehet építeni: bejárati ajtók fölé, garázsajtó fölé, ház oldalához kapcsolódó terasz fölé, vagy ahova autóval is be lehet állni. Az elő tető dísze lehet a háznak és eső ellen is véd. A rákerülő fedőanyag lehet átlátszó polikarbonát, esetleg üveg is.

Az olcsó terasztető színe lehet akár fa utánzatú is, de bármilyen színt tudunk gyártani és szerelni. A terasz elő tetők sok változatban készíthetőek, gyárthatóak. Érdemes erről konzultálni a tervezőinkkel is.

A fedett terasz ma már nélkülözhetetlenen a családi házaknál. Az olcsó terasztető készítése, teraszfedés többféle anyagból készülhet. További információ>>>>

Javasoljuk, hogy az olcsó terasztető szerkezete alumíniumból készüljön, mert tartós, statikailag kiváló, bármilyen színben elkészíthető. Árajánlat kérés>>> 

Az olcsó terasztető készítése azért is jó megoldás, mert a teraszon, vagy a bejárat előtt nem ázik el a kint hagyott lábbeli, játékok, egyéb használati eszközök. A vevő kérésére az elő tetőt úgy készítjük el, hogy az későbbi időpontban, tovább bővíthető zárt helyiséggé, pl.: télikertté, zárt terasszá. Ennek megfelelően az olcsó terasztető üvegből is lehet, amit hőszigetelten készítünk el, hogy az tovább bővíthető legyen télikerté, zárt helyiséggé a későbbiek folyamán.

Tető váz készülhet alumíniumból, műanyagból külső alumínium merevítéssel ami statikai szerepet tölti be.

Ha télikertet, elő-tetőt szeretne vásárolni, kérjen árajánlatot, majd kérje a további ingyenes szolgáltatásainkat, fáradjon be az irodánkba. Tervező mérnökeink pontosan kiszerkesztik az árajánlatot, a végleges gyártható üvegtetőt, üveg elő tetőt, panel tetőt, olcsó terasztetőt stb.

Olcsó terasztető leírás részletesebben

A cégünk fő profilja a télikert gyártása, terasz beépítése, ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az olcsó terasztető készítése is. A zuhogó eső a nyári hőségben aranyat ér a terasz előtető, és vannak esetek, amikor szívesen megúszná , hogy bőrig ázzon. Az előre látó háztulajdonosok a bejárat előtti előtetővel védekeznek ez ellen.

A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalából, hullámlemezből készült vas tartóvázas előtetőt. Ha esetleg ilyen van Önöknek is a bejárati ajtó felett érdemes elgondolkodni a cseréjén, egy modernebb, stílusosabb és szebb előtetőt építtetni.

Erre kifejezetten alkalmas a Partner-Doors Kft. olcsó terasztetőinek széles választéka, ahol minden stílushoz megtalálható az ideális választás. Minden esetben törekszünk arra, hogy tartós legyen, ezért a vázat, ami a statikai szerepét is betölti, alumíniumból készítjük.

Az olcsó terasztető kialakításokhoz leírásainkkal és képeinkkel szeretnénk segítséget nyújtani.

–  Kisebb előtetők esetében bármilyen forma lehetséges; íves, alakos, kerekített, sima tető is, általában ezeket a falra lehet szerelni.

–  Nagyobb előtetőknél, főleg a terasz előtetői, vagy kocsi beálló előtetői támasztó lábakkal van alátámasztva. Olcsó terasztető lehet alakos, íves, és a tető kialakítás is lehet kerek, íves, nyereg, fél-nyeregtetős. 

Ingyenes árajánlat kérhető előtetőre: e-mailben,vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat. Fedett teraszra ingyenes szakmai tájékoztatás és tanácsadás kérhető olcsó terasztetők esetében, telefonon, személyesen felméréskor vagy a bemutatóteremben. Az árajánlat elfogadása után, felmérés, szerződéskötés, gyártás, szerelés. A szerződésben foglaltak szerinti határidőre kiszállításra, szerelésre kerül az olcsó terasztető.

olcso-teraszteto

Műszaki információk

A tartószerkezet alumíniumból készül polikarbonát tető esetében is. Ha az olcsó terasztetőnek egy méternél nagyobb kinyúlása van a faltól, akkor tartólábakat helyezünk el, megbeszélés szerint, hogy terasza fedve legyen.

A polikarbonát lemezek lehetnek, áttetsző, bronz, opál színűek.

A lábon álló olcsó terasztető 40-60.000.-Ft/nm2 között mozog + áfa + szerelési díj. Minden előtetőt alumínium vázból gyártunk, ami időtálló, mert nem rozsdásodik, nem hajlik el, nem teszi tönkre a fagy, víz és bogarak.

Ha fedett teraszra van szüksége, keressen meg bennünket, vagy kérjen árajánlatot terasz fedésre.

Nem készítünk fából, acélból elő tetőt, mert nem időtállóak. Mi a modernebb anyagokat preferáljuk, profi módon építjük fel és modernebb alakzatokat készítünk olcsó terasztetőként. Mi tervezzük meg a terasz, télikert, elő tető, pergola gyártását, kivitelezését a vevő elképzelése szerint. A belga Aliplast profilokból készült télikert, elő tető, függönyfal, sátor váz, nagy teherbírású..

A falra szerelhető terasztető, úgy van tervezve, elkészítve, hogy akár a megrendelő is könnyedén felszerelheti. ennek az ára 20-50000.-Ft/nm2 között van.

Nagyobb előtetőket, például: terasz elő tető, olcsó terasztető, kocsibeálló, mi szoktuk felmérni, gyártani, szerelni a helyszínen. A felmérésért, tervezésért, gyártásért, szerelésért felelősséget vállalunk, a beszerelt késztermékre pedig garanciát. Tovább olvasom>>>>

Elő tető szerelését országosan végezzük, fedett terasz tervezését, nagyobb elő tetőknél helyszíni felmérést is vállaljuk ingyenesen: Magyarország területén elsősorban Budapesten, Pest megyében: Érden, Budaörsön, Mogyoródon, Veresegyházán,  de dolgozunk Zalaegerszegen, Sopronban, Győrben ,Debrecenben, Miskolcon, Egerben, Szombathelyen, Székesfehérváron, Veszprémben, Szolnokon, Nyíregyházán és fel sem tudjuk sorolni, hogy hány településen van már referenciánk.

Felkapott manapság az üvegből készült olcsó terasztető. Elő tető hőszigetelt üveggel azért célszerű, mert később télikertté alakítható.

Kapcsolat
Árajánlat kérés