Télikert beépítés

Télikert beépítés

Télikert beépítés a neve a télikert hőszigetelt, lakótérnek használható, fűthető változatának, mivel leggyakrabban ezzel a módszerrel valósul meg a lakótérbővítés a kertes házaknál.

A legtöbb esetben ugyanis a meglévő veranda, terasz különféle okok (elhelyezkedés, tájolás, stb.) nem használható ki igazán eredeti állapotában, de viszonylag egyszerűen és költségkímélő módon télikertté alakítható.

Természetesen nemcsak télikert beépítés révén építhető az épülethez közvetlenül csatlakozó télikert, és nem minden típusú télikert beépítés eredményez fűthető, lakótérként is használható télikertet – de cégünk bármelyik típus teljes körű megtervezését és kivitelezését vállalja igény esetén.

Télikert beépítésével a teraszon

A télikert beépítéssel kapott télikert a nyári hőségben akár előtetőként is funkcionálhat. A tető és az oldalfalak védelmet nyújtanak az erős napfény és szél ellen, így nyugodtan napozhatunk a teraszon bármikor, télen pedig a kellemes melegből gyönyörködhetünk a kinti hóesésben.

telikert-beepites

Milyen előnyökkel jár a télikertbeépítés?

  • az időjárási tényezőktől védett, világos és dekoratív helyiséget kapunk
  • elhelyezhetők, átteleltethetők benne a kényesebb növények is
  • télikert beépítés-sel bővíti a lakóteret, kialakítható benne akár az ebédlő, vagy elhelyezhető egy ülőgarnitúra, de akár dolgozószobaként is funkcionálhat
  • költségkímélőbb, hiszen nem önálló épület, hanem a házhoz csatlakozik
  • az üvegházhatás révén akár csökkenhet a téli fűtésköltség is

Kérjen ingyenes árajánlatot>>>

Miért velünk csináltassa a télikert beépítés-t?

Mi a téli kert beépítés legújabb dimenziójával ismertetjük meg Önt. Különböző üvegezési technikáinkkal az eddig az év kis hányadában használható teraszát négy évszakossá, komfortosabbá teheti, hasznos új lakóteret nyerve és ingatlana esztétikai és anyagi értékét is növelve. A téli kert beépítés-ének az üvegfelületei úgy biztosítják pihenése zavartalanságát az időjárás kellemetlenségeitől, hogy közben a napfény áldásos hatását úgy élvezheti, mintha a szabadban lenne és egyetlen mozdulattal ki is léphet a szabadba.

A télikert beépítés-sel eddig csak kedvező időjárás esetén használt teraszát akár télikertté alakíthatja. A növényei dús növekedéssel fogják viszonozni az extra fényt amit kapnak. Az eredeti állapothoz legtökéletesebben alkalmazkodó a helyi adottságokkal kompatibilis összecsukható vagy eltolható üvegfal rendszer könnyen kezelhető. Nem rozsdásodó alumínium sínrendszer teszi könnyedén nyithatóvá, illetve zárhatóvá.

A terasz beépítés a fő szakterületünk. Téli kert beépítés, terasz téliesítés nagy szakértelmet igényel. A télikert gyártás, építés közel áll hozzánk. Profi csapat, profi munkával, ISO minősítéssel.