Télikert tető

Télikert tető

A télikert tető az egyik meghatározó látványeleme a télikerteknek. Különféle stílusú és funkciójú rendszereket kínálunk. A hőszigetelt, nappaliként használható télikertjeink illetve teraszbeépítéseink tetői lehetnek modern, minimalista, vagy klasszikus viktoriánus vonalvezetésűek.

A télikert esetében a télikert tető nagyon fontos követelményeknek kell, hogy megfeleljen: állnia kell az időjárás viszontagságait, megfelelően szigetelnie kell a víz ellen, a hideg ellen, és nap üvegház-hatást okozó melegítő hatása ellen. A vízzárást többszörös tömítő és pára-elvezető rendszer biztosítja. A lehűlést a tetőszerzet és az üveg jó hőszigetelése biztosítja. A hősugarak ellen napvédő üvegek sorát tudjuk kínálni, melyek többsége ma már nem a sötét színével véd a napsugarak ellen, hanem teljesen átlátszó, így nem csökkenti a beérkező fény mennyiségét. A napvédő üveg mellett vagy helyett intenzíven benapozott tetők esetében tetőárnyékolót is ajánlunk.

Az előtetők, pergolák, kocsibeállók szintén nagyon divatosak manapság. Minőségi, könnyű és precízen tervezett elemeinkkel a mai kor igényeinek megfelelő, tartós és esztétikus megoldást kapunk. A hőszigeteletlen mobil télikertek korábban inkább a déli országokban voltak jellemzőek. Mostanában viszont kezd teret hódítani nálunk is, mivel sok esetben ez jelenti az egyedüli megoldást.

A tető és a napfény

A terasz beépítés egyik nagy előnye, hogy úgy élvezhetjük a természet közelségét, hogy közben biztonságban érezhetjük magunkat. Kevés kellemesebb élmény van annál, mint a fűtött melegben élvezni a kinti hóesést, vagy a karosszékünkben ülve hallgatni a nyári zápor hangjait. Ezeket az élményeket tartottuk szem előtt, amikor télikert tetőink kínálatát összeállítottuk. Válogasson széles termékpalettánkról, és találjon megfelelő tetőt bármilyen építészeti megoldáshoz!

telikert-teto
télikert tető