Alumínium nyílászáró superior

Alumínium nyílászáró superior – alumínium nyílászáró superior jellemzői

Alumínium nyílászáró superior az alumínium nyílászáró termékcsaládunk, ékes tagja. Az alumínium nyílászáró superior az elvárásoknak megfelelően gyártjuk!

Alumínium nyílászáró superiorTermék jellemzők:

  • Ug = akár 0,5 W/m2K
  • Prémium hőszigetelés
  • Hőhídmegszakító + plusz szigetelő réteg

 

Prémium nyílászáró! Élvezze nyílászárója minden előnyét, magasabb hőszigetelő értékkel! Új időszámítás az alumínium nyílászáróknál, most még jobb hőszigetelési értékkel!

A profilba épített hőhídmegszakító mellett egy további hőszigetelő réteggel rendelkező, tovább fejlesztett alumínium profil. Ezzel a plusz szigetelő réteggel az alu nyílászáró superior, az alumínium termékcsaládunknak középkategóriás tagja, amely megfelel minden építészeti elvárásnak!

A Superior az időtállóság mellett a hő- és hangszigetelés magasfokú mestere! Letisztult, minimalista stílusú, modern megjelenésű ablak. Modern házak alapja. Az anyaghasználatnak köszönhetően, több évtizedig is ugyanolyan képességekkel bír, mint új korában! Az alumíniumra jellemző időtállóság az, ami a legjobban jellemzi ezeket a termékeket! Az alumínium anyag nem igényel nagy karbantartást, elegendő a port letörölni róla, időnként!

Az alu nyílászáró superior ingatlanjának tökéletes kiegészítője. Mivel korszerű gyártásának köszönhetően a megjelenést is nagyban javítja házán, lakásán! Ezen termékfajta rendelhető bármely színben, amely szerepel a RAL színskálán, ezzel megkönnyítve az elképzelésének a megvalósítását! A superior kialakításának köszönhetően rengeteg üveg variációt képes magába foglalni. Opcionálisan az igényeknek megfelelően lehetséges rendelni kettő vagy három rétegű biztonsági üveggel is, melyek lehetnek akár katedrál üvegek vagy fűthető üvegek is! Ahogy lentebb is írjuk ezen variációk akár több 1000 módon elérhetőek!  

A legfontosabb jellemző amit figyelembe kell venni az alu nyílászáró superior-nál az szintén a hő- és hangszigetelés. Ezek a jellemzők ennél a termékfajtánál gyártásból kifolyólag nem okoz problémát!

További információkat a erről a termékfajtáról a további weboldalainkon talál:

nyilaszaro-gyartas.huablak-ajto-gyartas.hupartnerdoors.hu

Alumínium nyílászáró superiorAlu nyílászáró superior tulajdonságai

– Üvegezés: Két vagy három rétegű, hagyományos, színes, katedral vagy akár fűthető üvegekkel is kérhető! Több mint 1000 variáció elérhető!

– Biztonság: Opcionálisan választható biztonsági üvegek, biztonsági vasalat!

– Profil: Időtálló alumínium profil, a beépített hőhídmegszakító mellett, további szigeteléssel!

– Hanggátlás: Opcionálisan hanggátló üvegezéssel és hanggátló tömítéssel is kérhető.

 

 

További oldalaink az alumínium nyílászárókkal kapcsolatban:

További alumínium termékeinket megtalálja a weboldalunkon, mint például alumínium télikert, vagy alumínium függönyfal!

Alumínium nyílászáró-ra kérjen árajánlatot most! Az ár ajánlat kéréshez kattintson ide!