Cégünkről

Telefonszámunk

+361/287-8100

Bemutatkozás

Miért minket válasszon?

A Partner-Doors Kft. immár több éves tapasztalattal rendelkezik télikert építés, medencefedés, elő tető gyártás és terasz beépítése területén.

Terasz beépítéstélikert készítés, előtető gyártás ISO minősítéssel. Terasz beépítés polikarbonát és üveg borítással, terasz beépítése személyre szabva.

A sok év tapasztalat mellett, képzett kollégáink hozzáértése egészíti ki a cég tevékenységét. Az egész országot lefedő beszerelések igazolják munkánk minőségét és milyenségét és ezt rólunk megrendelőink is elmondhatják. Télikert építés polikarbonát és üveg borítással, az Ön igényei szerint!

partner-doors-kft
Partner-Doors Kft.

Télikert, a biztonság és a nyugalom szigete otthonában

Miért várna tovább? Itt a lehetőség, hogy most megvalósítsa álmait! Az ajánlatkérés, felmérés ingyenes!

A számok nem hazudnak

Beépített télikert
0 +
Év tapasztalat
0 +
Elégedett ügyfél
0 +

Kedves Érdeklődő!

Télikert építéshez, terasz beépítéshez keres szakértőt? A Partner-Doors Kft 20 éves tapasztalattal, profi szakemberekkel segíti hozzá álmai megvelósításához!

Cégünk két évtizede foglalkozik télikert építésével, nyílászárók, ajtók és ablakok gyártásával és értékesítésével. Hazánk teljes területéről veszünk fel megrendelést, hiszen országos lefedettséggel dolgozunk.
 Szolgáltatásaink és termékeink, hogy az Ön otthona is megújulhasson: télikertépítés, teraszbeépítés, kocsi beálló építés, előtető építése. Termékeinket saját üzemünkben gyártjuk minőségi alapanyagokból. Egy télikert/beépített terasz elengedhetetlen eleme a megfelelően megválasztott műanyag nyílászáró, ajtó, ablak, melyet szintén szakembereink gyártanak. A gyártott és forgalmazott termékeink szintén elengedhetetlen elemei az árnyékolók, melyeknek széles skáláját találja meg nálunk: rovarháló, reluxa, redőny legyen manuális vagy automata. Nálunk mindenre van megoldás!

 Felmerülő kérdéseit tegye fel nekünk valamely elérhetőségünkön vagy kérjen ajánlatot! Ajánlatkérésére 1-2 napon belül válaszolunk és ingyenesen kiszállunk helyszíni felmérésre!

Télikert akció, Önnek is lehet télikertje

Télikert akció és teraszbeépítés akció, kérjen ajánlatot. Terasz beépítés télikert és egyéb termékeink aktuális akciójáról érdeklődjön elérhetőségeinken. Az akciónk idején is ISO minősítés szerint gyártunk és szerelünk. Ne hagyja ki az akcióval meghirdetett termékeink vásárlását!