Cégünkről

Telefonszámunk

+361/287-8100

Bemutatkozás

Miért minket válasszon?

A Partner-Doors Kft. immár több éves tapasztalattal rendelkezik télikert építés, medencefedés, elő tető gyártás és terasz beépítése területén.

Terasz beépítéstélikert készítés, előtető gyártás ISO minősítéssel. Terasz beépítés polikarbonát és üveg borítással, terasz beépítése személyre szabva.

A sok év tapasztalat mellett, képzett kollégáink hozzáértése egészíti ki a cég tevékenységét. Az egész országot lefedő beszerelések igazolják munkánk minőségét és milyenségét és ezt rólunk megrendelőink is elmondhatják. Télikert építés polikarbonát és üveg borítással, az Ön igényei szerint!

partner-doors-kft
Partner-Doors Kft.

Télikert, a biztonság és a nyugalom szigete otthonában

Miért várna tovább? Itt a lehetőség, hogy most megvalósítsa álmait! Az ajánlatkérés, felmérés ingyenes!

A számok nem hazudnak

0 +
Beépített télikert
0 +
Év tapasztalat
0 +
Elégedett ügyfél

Kedves Érdeklődő!

Ön valószínűleg télikert beszerelés vagy terasz beépítés előtt áll. Megnyugtatjuk, jó helyen jár!

Cégünk a PARTNER-DOORS KFT ajtó, ablak és egyéb nyílászáróktélikertek gyártásával, értékesítésével foglalkozik, az ország területéről várjuk leendő vásárlóinkat. Gyártott termékeink: Télikertekajtó, ablakműanyag nyílászárók, elő tetőkterasz beépítés. Forgalmazott termékeink: redőny, reluxa, rovarháló, egyéb árnyékolók. Kérjük, tekintse meg kínálatunkat. A termékeink és szolgáltatásaink részletes leírását a megfelelő menüpontokban találja meg. Amennyiben megtalálta a kívánt terméket, kérje árajánlatunkat a kapcsolatoldalon keresztül, vagy telefonálhat, ahol szakképzett kereskedőink készséggel állnak rendelkezésére, és a helyszínre is kimennek.

Télikert akció, Önnek is lehet télikertje

Télikert akció és teraszbeépítés akció, kérjen ajánlatot. Terasz beépítés télikert és egyéb termékeink aktuális akciójáról érdeklődjön elérhetőségeinken. Az akciónk idején is ISO minősítés szerint gyártunk és szerelünk. Ne hagyja ki az akcióval meghirdetett termékeink vásárlását!