mennyibe-kerul-egy-telikert

Mennyibe kerül egy télikert?

Mennyibe kerül egy télikert?

Mennyibe kerül egy télikert? A télikert építés ára sok tényező függvénye. A télikert kialakítása a terep felmérésével kezdődik, majd az anyagok kiválasztásával folytatódik, és a berendezéssel fejeződik be. A teljes költségvetésbe érdemes belekalkulálni a télikert számára vásárolni kívánt növényeket, állatokat és a berendezési tárgyakat is.

télikert építés során az egyik cél, hogy olyan plusz helyiséget kapjunk, amely megfelelő módon szigeteli a házat.

Milyen télikertet vásároljunk?

télikert árának döntő részét a különféle nyílászárók típusának ára adja. A télikert kialakításának ára a felhasznált anyagok függvényében is változhat. A legtöbb megrendelő a jó minőségű, kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkező ablaktípusokat választja.

mennyibe-kerul-egy-telikert

A télikert építés ára

télikert ára nagyban függ a nyílászárók típusától, választható a sima fix – ebben az esetben a szellőzés nem megoldódott -, a toló-bukó ajtó, mely ügyfeleink kedvence és nagyot lehet vele nyitni, így nem veszítjük el a kapcsolatot a kertünkkel, a természettel és a szellőzés is megfelelő. Harmonika ajtókat is gyártunk, mellyel télikertünk egész oldalát megnyithatjuk, ez azonban amellett, hogy nagyon látványos, az egyik legdrágább megoldás.

A terasz szobának való használatához nem csak a szigetelés megfelelő minőségére kell odafigyelni, hanem a megfelelő fűtési rendszer kialakítását is el kell végezni. A télikert használatának árát csökkentheti a jó minőségű, energiatakarékos eszközök beépítése.

Minden télikert egyedi árazású, mivel a hőszigetelési érték, a profilok statikai értéke, a nyitás módok és a felhasznált anyagok nagyban befolyásolják az árat. Általánosságban elmondható, hogy átlagosan egy télikert ára nettó 100 000 – 200 000 Ft/nm között alakul és ehhez jön még hozzá az ÁFA és a szerelési díj. Eltérés lehet azonban, ha nem alapszínben (fehér) és üvegtetővel kérjük az építményt, mert ebben az esetben az adott nm ár magasabb is lehet.

Mennyibe kerül egy télikert és milyen módon tudjuk a megfelelő határok között tartani az árát? Ha szeretnél további érdekes témákról olvasni, ezeket ajánljuk: télikert építés szakszerűen, terasz beépítés olcsón, télikert.

Kérjen ingyenes árajánlatot>>>

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.