Terasz beépítése

Terasz beépítése hőszigetelt üveggel

Terasz beépítése hőszigetelt üveggel műanyagból a statikai szempontokból külső alumínium merevítővel. Teraszbeépítés nagy akcióval egybekötött ajándékokkal. Rendeljen most télikertet és a kedvezmény mellé járnak ajándékok a terasz beépítéshez.

Terasz beépítése műanyagból. A statikai szerepet a külső alumínium statikai merevítők, profilon belül pedig a rozsdamentes acél merevítők látják el, így a terasz beépítése hőszigetelt üveggel is.

Télikert, terasz beépítés tervezés, terasz beépítése hőszigetelt üveggel műanyag profilból – alumínium merevítéssel.

A télikert, terasz beépítése esetében a műanyagnak különösen jó tulajdonságai vannak. Kiváló hőszigetelő és ellenálló. Csekély ápolást igényel és alacsony az előállítási költsége. Ezek a tulajdonságok szólnak a műanyag nyílászárók, hőszigetelt télikertek, teraszok bezárása mellett.

A télikert, terasz beépítés esetében a statikai szerepet a különböző soroló profilok, külső alumínium statikai merevítők, profilon belül pedig a rozsdamentes acél merevítők látják el.
Ezért a terasz beépítése, sok megoldással lehetséges. Az alakos teraszok is könnyedén beépíthetőek különböző télikert rendszerekkel.

A műanyag nem jó hővezető, ebből adódóan nem párásodik belülről a tartó szerkezet. A terasz bezárására ezzel a megoldással jó hőszigetelést lehet elérni.

A csapatainkkal, a technikusainkkal, a mérnökeinkkel és Önnel együtt tervezzük meg a saját télikertjét, terasz beépítését, már az első találkozáskor. Különösen figyelünk eközben a házának a felépítésére, együtt találjuk ki az esztétikailag is megfelelő megoldást, ami alapján elkészítjük, megvalósíthatjuk álmait.
Mottónk: minden lehetséges – majdnem minden építészeti kivitelezést megvalósítunk, terasz beépítés esetében is.

A terasz beépítése során mindegy mit rendel tőlünk, az mindenképpen valami különleges lesz, ezt garantáljuk Önnek.

terasz-beepitese-hoszigetelt-uveggel

A hőszigetelt télikert gyártását egyedi méretek alapján gyártjuk, külső alumínium merevítőre szerelt műanyagból a vevő elképzelése szerint, ami statikailag is kiválóan megfelel, de a hőszigetelése a télikertnek ezzel a megoldással a legjobb. Akár 50 m2 is lehet az alapterülete a télikertnek. Ettől nagyobb télikerteket csakis alumínium profilból készült tetővel lehet gyártani.

Télikert-terasz beépítése, területi lefedettségünket bővítettük, és Ausztriában, Szlovákiában, Németországban kezdünk forgalmazni, szerelni.

Télikerteket, terasz beépítést el tudjuk látni redőnnyel, napellenzővel, toló szúnyoghálóval, toló-bukó erkélyajtóval, harmonika ajtóval, bejárati ajtóval és különböző nyitású ablak féleségekkel.

Télikert szerelés, terasz beépítés, képzett szakembereinkkel, figyelembe véve a nagyságát, alakját, ennek megfelelően a statikai szempontokat figyelemben véve tervezzük meg a télikertjét.
Ár/érték arány nagyon fontos, ezért gyakorlott szakemberrel végeztesse a télikert kivitelezését.

Nekünk van irodánk, rendelkezünk 500 feletti referenciával, és a télikert, terasz be építése hőszigetelt üveggel, előtető készítés ,szerződés kötéséig ingyenes, az árajánlatadás, látványterv készítés, felmérés, szaktanácsadás, referencia megtekintése.

Iroda: 1205 Budapest, Határ u. 83. A télikerthez szükséges nyitásmódok, sorolók, merevítők, színek, üvegezések, polikarbonát minta, terasz be építése-inek módja és sok minden más is megnézhető.

Tel .: +361/3360-643

Kérje ingyenes árajánlatunkat>>>